Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

PERSONA NON GRATA



AΝΕΠIΘΥΜΗΤΟΣ Γιατί η ηγεσία το κόμμα και το κράτος που διοικεί είναι ένας βαθιά εκμμεταλευτικός, σκληρά αυταρχικός κα ταξικός μηχανισμός.
AΝΕΠIΘΥΜΗΤΟΣ Γιατί η ηγεσία το κόμμα και το κράτος που διοικεί εξακολουθεί να χρησιμοποιεί και να διασύρει τα σύμβολα της μεγάλης κινεζικής επανάστασης, να διασύρει και να ξεφτιλίζει τα οράματα,τις ελπίδες και τον αγώνα εκατομμυρίων εργαζομένων στη χώρα του και παγκόσμια,για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλευση,με τους εργαζόμενους κυρίαρχους και διαχειριστές του πλούτου και της ζωής τους.
AΝΕΠIΘΥΜΗΤΟΣ Γιατί η ηγεσία το κόμμα και το κράτος που διοικεί υποχρεώνει στο βωμό της συσώρευσης κερδών και ισχύος για μιά χούφτα εκμεταλευτές,εκατομμύρια εργατών στην Κίνα να ζούν σε συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης,ανασφάλειας πείνας και εξαθλίωσης.Χωρίς δικαιώματα και χωρίς ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.
AΝΕΠIΘΥΜΗΤΟΣ Γιατί η ηγεσία το κόμμα και το κράτος που διοικεί εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μερικών δεκάδων καπιταλιστών,έρχεται στην χώρα μας για να κλείσει δουλειές και να ψωνίσει λιμάνια,τη στιγμή που οι εργαζόμενοι σε αυτά μήνες τώρα αντιστέκονται σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος.
AΝΕΠIΘΥΜΗΤΟΣ Γιατί η ηγεσία το κόμμα και το κράτος που διοικεί με τη δύναμη των όπλων και την ανοχή του διεθνούς ιμπεριαλισμού κατέχει παράνομα το Θιβέτ και καταπνίγει στο αίμα την αντίσταση του Θιβετιανού λαού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers