Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων Αθήνας 10/12


Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, που διαδήλωσαν ενάντια στην τρομοκρατική κυβέρνηση των δολοφόνων, ενάντια στις δυνάμεις καταστολής.
Σε αυτή την διαμορφωμένη κατάσταση, που χιλιάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές και νεολαίοι διαδηλώνουν καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας και πανελλαδικά, είναι που η ξεπουλημένη γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ διαλέγει να συνταχθεί με την κυβέρνηση και να ακυρώσει την διαδήλωση που είχε εξαγγελθεί για την απεργία.
Οι μαζικοί και ανυποχώρητοι αγώνες νεολαίας και εργαζομένων θα σπάσουν την τρομοκρατία της κυβέρνησης και των συμμάχων της.
Η εξέγερση της νεολαίας εκφράζει την κοινωνική οργή απέναντι στην πολιτική που δολοφονεί στη ζωή, την εκπαίδευση, την εργασία, ενάντια στην κυβέρνηση που σφυροκοπά τη νεολαία και την ίδια στιγμή, χαρίζει 28 δις στις τράπεζες. Είναι η πολιτική απάντηση στην κρατική δολοφονία και καταστολή, συνδέεται με τη συνολική πάλη του κινήματος ενάντια στην αντεργατική επίθεση.
Είναι φανερό ότι η πολιτική τους μπορεί να επιβληθεί μόνο με τις δυνάμεις καταστολής, που για άλλη μία φορά επιστρατεύονται.
Πυροβόλησαν ξανά εναντίον μαθητών, ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν μαθητές, χτύπησαν μπλοκ διαδηλωτών, δεν δίστασαν να επιτεθούν με χημικά στο νεκροταφείο, την ώρα της κηδείας. Το κίνημα μας οργανώνεται με συνελεύσεις – καταλήψεις και απεργίες και θα νικήσει! Όλη η Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, τραντάζεται από τις τεράστιες διαδηλώσεις μίας νεολαίας που αντιστέκεται, αγωνίζεται, διεκδικεί και παλεύει για την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής!
Ολόκληρη η Ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers