Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Όλοι στην πανεκπαιδευτική πορεία την Παρασκευή 12/12!


Κι ενώ η τρομοκρατία από το κράτος συνεχίζεται με συλλήψεις, δακρυγόνα, ξύλο σε διαδηλωτές ακόμα και 15 χρονών, ασφαλίτες ...
Κι ενώ η τρομολαγνεία από τα ΜΜΕ συνεχίζεται με zoom σε φωτιές και παραφιλολογία για καμμένα καταστήματα, άδειους δρόμους...
Κι ενώ η κυβέρνηση, ο Κωστάκης και ο Πάκης (Παυλόπουλος) και οι λοιποί είναι γατζωμένοι στην εξουσία τους και τη βρώμα τους και μιλούν για τυχαία μεμονωμένα περιστατικά...
Κι ενώ ο Γιωργάκης και ο Αλαβάνος κάνουν αντιπολίτευση πάνω από το άψυχο πτώμα του Αλέξη...
Κι ενώ οι Χρυσαυγίτες με τη κάλυψη της αστυνομίας παριστάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες και επιτίθονται σε διαδηλωτές σε Πάτρα, Λάρισα κ.α.
Κι ενώ το ΚΚΕ μιλά για προβοκάτσιες και συνομωσίες των υπηρεσιών, της CIA, των UEFO και βρίζει τον Συρριζα αφήνοντας στο απυρόβλητο τη ΝΔ...
Εμείς είμαστε εδώ! Είμαστε πολλοί, είμαστε στους δρόμους, είμαστε αποφασισμένοι!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Παλευούμε αταλάντευτα για τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας, για τις ελευθερίες της εποχής μας, σε σύγκρουση με το σύστημα και τις κυβερνήσεις του που σκοτώνουν στη δουλειά, στον πόλεμο , στην πόλη.
ΤΩΡΑ που υψώνουμε το ανάστημά μας σε όλους αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή, δυστυχώς η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας επιλέγει να κάνει ό,τι μπορεί για να μην αναπτυχθούν αγώνες.
Στη Σχολή μας όπως και σε άλλες σχολές (ΤΕΙ Πειραιά, Πάντειο...) οι συνάδελφοι της ΠΚΣ ήρθαν σήμερα το πρωί και την έκλεισαν με υποτιθέμενη "κατάληψη" χωρίς να έχει προηγηθεί γενική συνέλευση αλλά επικαλούμενη απόφαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ!!!
Έδιωξε έτσι όλο το κόσμο της σχολής και εμπόδισε τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.
Είναι απορίας άξιο γιατί τρομοκρατούν τους συμφοιτητές μας διαδίδοντας ψευδείς φήμες ότι κυριαρχεί το χάος και κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα στη σχολή, γιατί φοβούνται να ενημερωθούν,να συζητήσουν και να αποφασίσουν οι φοιτητές.
Είναι απορίας άξιο γιατί απουσίαζαν παντελώς από τις πορείες που έγιναν όλη αυτή την εβδομάδα για τη δολοφονία του Αλέξη από τον ειδικό φρουρό και τη μόνη φορά που κατέβηκαν επέλεξαν πάλι το δρόμο του φτωχού και μόνου cow-boy στην Ομόνοια.
Παρόλα αυτά καλούμε τους συναδέλφους της ΠΚΣ να ξανασκεφτούν σε ποια όχθη βρίσκονται και να συμμετέχουν στη πανεκπαιδευτική πορεία την Παρασκευή 12/12 στις 12 στα Προπύλαια πίσω από το πανό των φοιτητών-τριών Φιλοσοφικής, ενέργεια που αποφασίσαμε μέσα από μια πρωτοβουλία και πλούσια κουβέντα που κάναμε όσοι φοιτητές βρεθήκαμε σήμερα στην Aula όπως και στη Συνέλευση του συλλόγου την Δευτέρα 15/12 στις 12 στο ίδιο αμφιθέατρο.

http://karfieaak.blogspot.com/2008/12/1212.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers