Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 16-12-2008
Βιώνουμε μέρες ιδιαίτερες.
Η τραγική δολοφονία του άτυχου Αλέξανδρου, ήταν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι των νέων. Οι νέοι διεκδικούν το μέλλον τους και προσπαθούν να αντιδράσουν. Αντί να υπάρξει μια άλλη πολιτική με προοπτική και ελπίδα, η κυβέρνηση και τα όργανά της επέλεξαν την βία και την καταστολή. Ο «Διοικητής» της ΕΡΤ, Χρ. Παναγόπουλος «αξιοποιώντας πληροφορίες» για «επίθεση στο μαγαζί» του, προσέφυγε σε εταιρίες security για να φυλαχτεί ο χώρος. Εξάλλου το είχε κάνει και άλλες φορές, όταν άλλοι «πληροφοριοδότες» τον οδήγησαν σε αποκλεισμό του Ραδιομεγάρου, ακόμα και για τους εργαζόμενους.
Αυτή τη φορά μια ομάδα διαδηλωτών, κατάφερε να συναντηθεί με τον Χρ. Παναγόπουλο, στο γραφείο του, ο οποίος αν και συζήτησε μαζί τους δεν μπόρεσε να βρει διέξοδο. Aλλοι διαδηλωτές με παρεμβάσεις τους σε καίρια σημεία της ΕΡΤ κατάφεραν να προβληθεί ένα σύνθημά τους, την ώρα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ.
Ο αυτοαποκαλούμενος «Διοικητής» της ΕΡΤ, με διάγγελμά του μίλησε για προσβολή της Δημοκρατίας. Ο ίδιος παρά την εμφανή αναποτελεσματικότητα του και τον αυταρχισμό του, προσπαθεί να εμπλέξει τους εργαζόμενους, ισχυριζόμενος ότι τους εκπροσωπεί !!!
Εμείς οι εργαζόμενοι, δεν επιτρέπουμε στην διοίκηση να μας εκπροσωπεί και να μας εκφράζει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΣΚΕ-Σ,ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,FINANCIAL CRIMES,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Tί είπαν ΕΡΤ-ΚΟΜΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers