Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Παρακρατικοί στην ΠΟΣΠΕΡΤ

    • Οι ηγεσίες ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ της ΠΟΣΠΕΡΤ, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν το Συνέδριο, ενώ είναι πλέον μια ισχνή μειοψηφία, εξαιτίας της φιλοεργοδοτικής συμπεριφοράς τους, αρνήθηκαν ακόμα και να εφαρμόσουν δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, στα οποία αναγκάστηκαν να προσφύγουν τα σωματεία του ιδιωτικού τομέα, με την συμπαράσταση του μεγαλύτερου αριθμού και των σωματείων της ΕΡΤ.
    • Είχαν επιτρέψει όμως, να βρίσκονται στο χώρο του συνεδρίου οπλοφόροι, που απαγόρευαν την είσοδο στους νόμιμους συνέδρους!
    • Μόλις έγιναν αντιληπτοί οι οπλοφόροι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που όμως δεν εμφανίστηκε στο χώρο του συνεδρίου παρά τις επανειλημμένες κλήσεις που έγιναν από πολλούς συνέδρους.
    • Αυτό το πραξικόπημα αφήνει αδιάφορους άραγε την ηγεσία της ΓΣΕΕ και την ηγεσία της ΠΑΣΚΕ, της οποίας κορυφαίο στέλεχος είναι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ; Όταν αυτοί οι εργαζόμενοι που αποκλείονται, ΚΑΙ δίκιο έχουν ΚΑΙ έχουν δικαιωθεί στα ασφαλιστικά μέτρα ΚΑΙ αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες εργασιακές συνθήκες με τις χειρότερες αμοιβές ΚΑΙ απειλούνται με απολύσεις;

    • ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ 85 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 147 ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ
      ΤΟΥ 24ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

      ΥΓ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( ΕΡΤ; ΠΟΣΠΕΡΤ; ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers