Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Το Τελευταίο Έγκλημα, στο Da Capo!!

Μία κυβέρνηση που μέσα σε 2 μήνες κατάφερε να κάψει τον μοναδικό φυσικό εθνικό δρυμό του λεκανοπεδίου και τη μισή Πελλοπόνησο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή.
..... που εξυπηρετώντας τα εφοπλιστικά σχέδια, δέν κατόρθωσε να βρεί τρόπο να διασώσει ένα πλοίο που κινδύνευε ενώ βρισκόταν σε ήρεμα νερά της Σαντορίνης, δίπλα σε λιμάνι,προκαλώντας απίστευτη φυσική καταστροφή,υποθηκεύοντας τη ζωή των κατοίκων και την αξία του φυσικού πλούτου της περιοχής.

.....που κατορθώνει για δύο φορές να αποτρέψει την απόδραση των ποιό διάσημων κρατουμένων στις πλέον ασφαλέστερες φυλακές της χώρας,προκαλώντας κύματα ξεκαρδιστικού γέλιου και συμπάθειας στην ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.
......που αφήνει να παρακολουθούν ξένες(?) υπηρεσίες, τις συνομηλίες στελεχών της και του ίδιου του Πρωθυπουργού,χωρίς να έχει την ικανότητα και την τόλμη να αποκαλύψει τους αυτουργούς και ν ανακαλύψει τους ενόχους.
Μία κυβέρνηση που μέσα σε μόλις 5 χρόνια παρήγαγε τέτοιο αριθμό σκανδάλων,με τέτοια συχνότητα και τόσο σοβαρών , που τις επιδόσεις τις θα ζηλεύουν οι προηγούμενοι και θα προσπαθήσουν να φτάσουν οι επόμενοι κυβερνήτες.
Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση,αφού μας έπεισε πόσο ανίκανη είναι ,τώρα προσπαθεί να αποδείξει και το μέγεθος της βλακείας που κυριαρχεί στο εσωτερικό της.
Μνημείο χαζομάρας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σοβαρότερες αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση με αφορμή τις αποδράσεις Παλαιοκώστα-Ριτζαϊ και τα γεγονότα με τους μπαχαλογκλαμουράτους τζαμάδες του κολωνακίου.
Και λέμε θα μπορούσαν,επειδή σε καμία περίπτωση δέ στοχεύουν στη λύση του προβλήματος που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν.
Κανένας σοβαρός,ψύχραιμος και σόφρων άνθρωπος δέν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι αποδράσεις μπορεί να αποτραπούν με τη θεσμοθέτηση της ala cart τηλεφωνίας με ονοματεπώνυμο,ούτε βέβαια ότι η ηρεμία στην όμορφη πρωτεύουσα θα επανέλθει εάν γεμίσουν τα αυτόφορα με κουκολοφέροντες νεαρούς διαδηλωτές,οπως φαντάζεται η κυβέρνηση εφαρμόζοντας την πρόταση του (ακραίου)Καρατζαφέρη
Ο μοναδικός στόχος είναι να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία,να δικαιολογήσει την ένταση της κρατικής τρομοκρατίας,τον αυταρχισμό της αστυνομίας και των κατασταλτικών της μηχανισμών και να επιχειρήσει να καταργήσει το (φετίχ πλέον για τον καραμανλή και τους φίλους του)πανεπιστημιακό άσυλο.
Πάνω απ'όλα όμως να αποτρέψει κάθε σκέψη για αγώνες και αντιδράσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και των αφεντικών της που θα υπερβαίνουν τις εθιμοτυπικές βολτίτσες στο κέντρο σάν αυτές που διοργανώνει με τη μορφή απεργιών η ΓΣΕΕ,ή θα αμφισβητούν τους συντεταγμένους και περιφρουρημένους ουλαμούς των διαδηλώσεων του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ.
Στο εθνικό προσκλητήριο ενάντια στη βία,για την ηρεμία και την ασφάλεια στην κυκλοφορία των καταναλωτών,όλα τα κόμματα συμβάλλουν και συνεισφέρουν.
Μέχρι και ο απολωλόν ΣΥΡΙΖΑ,με το δημοσκοπικό περίστροφο στον κρόταφο,ψελίζει ενοχικά προτάσεις για διακομματικές επιτροπές και άλλα επικοδομητικά,με την ελπίδα να ξαναζήσει το όνειρο των διπλών ποσοστών.
Μέχρι το επόμενο χτύπημα των ανταρτών του da capo προλαβαίνουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τα διψασμένα κρατικά κυνηγόσκυλα.
Να διαδηλώσουμε ενάντια στο σκοτάδι και το φόβο που επιχειρούν να ρίξουν την κοινωνία. Καμία ανοχή στην τυφλή και αδιέξοδη βία που αντιγράφει τον κρατικό αυταρχισμό,αναπαράγει τη συντήρηση,και αποτρέπει τη συλλογική και μάχιμη αντίδραση της κοινωνίας. Καμία εφαρμογή των μέτρων του υπουργού δικαιοσύνης.
Μαζική υπονόμευση και πρακτική γελοιοποίηση της κυβέρνησης και των μέτρων που αποφάσισε. Στο δρόμο θα ανατρέψουμε το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κέντρο της πόλης και σε όλη τη χώρα.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers