Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Σύντροφοι,

Η αντεργατική πολιτική της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε., δεν στοχοποιεί μόνο τα εργατικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες, δεν «καταπατά» μόνο τους μετανάστες και υβρίζει την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων και της νεολαίας, αλλά σκοτώνει. Δίπλα στους δεκάδες νεκρούς εργάτες προστίθενται και οι (4) δολοφονημένου φαντάροι, που τους τελευταίους (3) μήνες βρέθηκαν νεκροί στην σκοπιά.
Η κτηνώδη εργατική εκμετάλλευση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, απαιτεί επίσης τους νέους αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, εκπαιδευμένους ΡΑΜΠΟ-ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ έτοιμους να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων πατεράδων τους και των συνομήλικων τους.
Ο πρόσφατος Δεκέμβρης θύμιζε ταινία προσεχώς, πρόβα τζενεράλε για την καταστολή των κινημάτων από τον ίδιο τον στρατό. Τι άλλο εξυπηρετούσε άραγε η κατάσταση επιφυλακής στα στρατόπεδα, η προπαγάνδα για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, το μοίρασμα στις σκοπιές πλαστικών σφαιρών;
Αυτό το ρόλο επομένως καλούμαστε να παίξουμε εμείς, οι φαντάροι στου Παραλόγου τη θητεία. Όλοι εμείς που δεν σηκώνουμε κεφάλι από τις υπηρεσίες, που έχουμε ξεχάσει τι θα πει άδεια και έξοδος, που εκπαιδευόμαστε καθημερινά για το ΑΞΙΟΜΑΧΟ της χώρας.
Δίπλα σε εμάς υπάρχουν και οι ταξικά προνομιούχοι, τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που κάνουν θητεία στα χαρτιά, οι τρόφιμοι των πελατειακών σχέσεων, τα παιδιά των πλουσίων και των πολιτικών, που όχι μόνο μας φορτώνουν πρόσθετες υπηρεσίες, αλλά ουσιαστικά μας καλούν να σκοτωθούμε για τα δικά τους συμφέροντα.
Αυτός είναι ο ελληνικός στρατός που θέλει είλωτες και υποταγμένους, που μας εκπαιδεύει στην πειθαρχία και στον εθνικισμό, που μας θέλει στο χακί άλλοτε στα 18 και άλλοτε στα 24 καταργώντας τις Αναβολές.
Ένας ελληνικός στρατός που ταυτισμένος με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ βρίσκεται σε (15) αποστολές εκτός συνόρων, συμμετέχει στην κατοχή χωρών και στην καταπίεση λαών. Αυτός ο Στρατός Ξηράς ανήκει ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ σε ποσοστό 40% απευθείας στο ΝΑΤΟ, δηλαδή 35000-40000 φαντάροι και στελέχη, ενώ σύντομα την ευθύνη των αποστολών θα έχει αποκλειστικά η νατοϊκή ηγεσία.
Με το νέο Δόγμα του ΝΑΤΟ να προβλέπει συμμετοχή των νατοϊκών στρατευμάτων σε χώρες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές εξεγέρσεις εξαιτίας οικονομικής κατάρρευσης.

Όμως σύντροφοι, αυτή είναι η μια μεριά του φεγγαριού. Η σκοτεινή και αντιδραστική.

Από την άλλη μεριά βρίσκεται η ελπίδα, η αμφισβήτηση. Τα τελευταία (16) χρόνια το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελεί την σταθερή φωνή και δράση. Υπερασπιζόμενοι τα δημοκρατικά δικαιώματα. Απαιτώντας βελτίωση των συνθηκών, βάζοντας φραγμό στην αυθαιρεσία. Δημιουργώντας κινήσεις αγώνα φαντάρων και επιτροπές, βγαίνοντας στην αναφορά παραπονούμενοι. Απαιτώντας ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ των φαντάρων.
Συμπληρώνονται (10) χρόνια από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Το τεράστιο αυτό έγκλημα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε., φέρει και την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Τμήμα του συγκλονιστικού, με όλες τις αντιφάσεις και καθυστερήσεις του αντιπολεμικού κινήματος, υπήρξαν και οι Φαντάροι.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δήλωσαν εκατοντάδες φαντάροι μέσα από τα κείμενα υπογραφών, τις επώνυμες δηλώσεις τους και την συμμετοχή τους με στολή στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις, εμποδίζοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή του ελληνικού στρατού στο νατοϊκό έγκλημα.. Ο δικός μας αντίπαλος ήταν και είναι η ελληνική κυβέρνηση του πολέμου-του αυταρχισμού και της αντεργατικής πολιτικής.
Στη βάρβαρη εισβολή των αμερικανοβρετανικών στρατευμάτων στο Ιράκ το 2003, όπου η ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ πρόσφερε αμέριστη τη βοήθεια της στους εισβολείς, ώστε να θεωρηθεί η 4η σε σημασία χώρα για την επέμβαση, οι φαντάροι βγήκαν πάλι μπροστά. Ποιος ξεχνά τον ΕΠΥ Γ. Μοναστηριώτη, που αρνήθηκε να συμμετέχει στην αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στον Περσικό Κόλπο;
Οι φαντάροι όμως του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είπαν ξανά και κατάμουτρα στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα σας, ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ Μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ της εξέγερσης του Δεκέμβρη.
Σήμερα και μπροστά στα εγκλήματα που διεξάγονται εναντίον του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης και του Ιράκ, στην κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στο Αφγανιστάν και στη Σομαλία, δηλώνουμε ξανά παρόν.
Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Καλούμε και εμείς τους συναδέλφους μας φαντάρους να συμμετέχουν μαζικά στις διαδηλώσεις ενάντια στα 60 χρόνια του δολοφονικού ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Καλούμε όλες τις συνιστώσες του Αντιπολεμικού Κινήματος να συμμετέχουν ενωτικά και μαχητικά στις 4/4/09 στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης Ενάντια στο ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τους ιμπεριαλιστικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς.

Καλούμε και εμείς στο Αντιπολεμικό Τριήμερο Εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, στο Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη, στις 27-28-29/3/09, που είναι αφιερωμένο στον πρόσφατα χαμένο αγωνιστή δημοσιογράφο Γ. Κοίλιαρη.

Θέλουμε όμως να συμμετέχουν όλες οι συνιστώσες του κινήματος ενεργά στο Διάλογο για ένα Μόνιμο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, στην συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις 29/03/09.

Σύντροφοι,

Καλή επιτυχία στους κοινούς μας αγώνες.


Φαντάρος, μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers