Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Κωτσόβολο.

Την πέμπτη 18 Ιουνίου 30 εργαζόμενοι από τον Ιδιωτικό (εμπόριο, βιβλίο, κούριερ κ.α) και δημόσιο τομέα πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα του Κωτσόβολου, πατησίων και κοδριγκτώνος, για την απόλυση εργαζόμενου σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης λόγω της συμμετοχής του στις προηγούμενες απεργίες.
Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης από την Θεσσαλονίκη μοιράστηκε στους εργαζόμενους μέσα στο μαγαζί, στους πελάτες, και σε εκατοντάδες αντίτυπα στους περαστικούς που ενημέρωναν για τα αίσχη της εργοδοσίας.
Ο διευθυντής του καταστήματος ήταν προφανώς ενημερωμένος για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς έσκισε αμέσως την ανακοίνωση που μοιράζονταν. Αργότερα ήρθε και το καλό παιδί της εταιρίας που μας..... "επέτρεψε" να είμαστε έξω από το κατάστημα και να μοιράζουμε υλικό, αρκεί να μην ενοχλούμε τους πελάτες όταν μπαίνουν στο μαγαζί και ζητώντας να μάθει το πρόγραμμα σε ποιο μαγαζί θα πάμε... Surprise!!!! Aνάλογη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και την ίδια περίπου ώρα και στη Θεσσαλονίκη.
Aπο το ΡΕΠΟ
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers