Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πίσω Κανίβαλλοι.!!

Όλοι Τετάρτη 12 Μάη στις 6.00 μ.μ. στα Προπύλαια
Προσυγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων για το Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 7.00 μ.μ.
Το έκτρωμα Λοβέρδου για το ασφαλιστικό δεν είναι απλώς ένα ακόμη αντεργατικό πλήγμα στην εκστρατεία που έχει κηρύξει η κοινωνική και πολιτική χούντα της κυβέρνησης, του ΔΝΤ, του κεφαλαίου και της ΕΕ. Είναι η καρατόμηση κάθε έννοιας κοινωνικής προστασίας, η πιο τρανταχτή απόδειξη του κανιβαλικού χαρακτήρα της κοινωνίας που μας ετοιμάζουν, η πιο χαρακτηριστική απόδειξη πως αυτό που ονομάζουν «σωτηρία της εθνικής οικονομίας», «αποφυγή της χρεοκοπίας», «διέξοδο από την κρίση» είναι το νεκροταφείο των εργατικών δικαιωμάτων και των όποιων κατακτήσεων δεκαετιών είχαν απομείνει από τα προηγύμενα «έργα και ημέρες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ανάλογος με το περιεχόμενο είναι και ο τρόπος προώθησής του: με συνοπτικές διαδικασίες και πλήρη περιφρόνηση ακόμη και των πολυδιαφημισμένων «δημοκρατικών θεσμών». Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, δηλαδή, ανάλογο με εκείνο της 6ης Μαΐου, οπότε ψηφίστηκαν τα μέτρα-σφαγείο του «μηχανισμού στήριξης», ή με αυτό του πακέτου της 3ης Μαρτίου και του Προγράμματος Σταθερότητας.
Απέναντι στο ασφαλιστικό-λαιμητόμο και γενικότερα στην πολιτική που προωθεί το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης και του ΛΑΟΣ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, της ΝΔ και της εργοδοσίας πρέπει να ξεσηκωθούμε εδώ και τώρα Δεν αφήνουμε στιγμή να περάσει, ούτε περιμένουμε πότε η ΓΣΕΕ θα ξυπνήσει από το «λήθαργο», για να δει ότι εκτός από τους κερδοσκόπους υπάρχουν και τα αφεντικά, η ΕΕ, η κυβέρνηση, που εκτελούν εν ψυχρώ τα δικαιώματά μας.
απο http://www.narnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers