Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Ότι Ξεχωρίζει να Κλαδεύεται"- ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΝΤ-Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ).!!



ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ .
Νίκαια, 16-6-2010


Πανικόβλητοι οι κυβερνητικοί μηχανισμοί προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα ...
Ενώ φαίνεται να τελειώνει η ... «αδυσώπητη τιτανομαχία» (ή μήπως βατραχομυομαχία ;) μεταξύ υπουργείου υγείας – μεγαλοπρομηθευτών, κάποιοι «εγκέφαλοι» θεώρησαν καλό να απειλήσουν με πειθαρχικές διώξεις τους γιατρούς της Θεσσαλονίκης που είχαν το θάρρος και την εντιμότητα να επισημάνουν δημόσια τα προβλήματα των νοσοκομείων, και συγκεκριμένα το συνάδελφο Μαλάμη και τη συνάδελφο Κατσίμπα.
Πέρα από το κωμικό στοιχείο του θέματος -ήδη το καινούριο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη είναι «ποιό είναι το σωστό να λέμε, θα μου κάνεις ΕΔΕ ή θα με κάνεις ΕΔΕ ;», την απάντηση μπορείτε να τη φανταστείτε ... – η κατάσταση φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρή.
Κάποιοι επιχειρούν να στείλουν στους νοσοκομειακούς γιατρούς – και ευρύτερα στον Ελληνικό λαό- το ακόλουθο μήνυμα : « μην μιλάτε, μην διαμαρτύρεστε, ανεχθείτε την εξαθλίωση γιατί είμαστε αδίστακτοι». Το ποιό εξοργιστικό είναι ότι οι μηχανισμοί αυτοί είναι οι ίδιοι που όταν είχαμε ... «ανάπτυξη» κατάκλεβαν τη χώρα, ενώ τώρα που έχουμε «κρίση» μάς έφεραν τη χούντα του ΔΝΤ.
Επειδή όποιος σπέρνει φτώχεια, θερίζει οργή (ήδη ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι «κινδυνεύουμε να μάς πάρουν με τις πέτρες»), και επειδή τέτοιες σπασμωδικές και γελοίες ενέργειες αυταρχισμού εκτοξεύουν την οργή στα ουράνια, άς προσέξουν καλά οι εγκέφαλοι τέτοιων ενεργειών γιατί αύριο – μεθαύριο στα νοσοκομεία θα τους πάρουν με τις λεμονόκουπες ...
Όσο για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, οφείλει άμεσα όχι μόνο να ανακαλέσει τις διώξεις αλλά και να αποδοκιμάσει δημόσια τους εμπνευστές τους.
Σε διαφορετική περίπτωση έχει την πλήρη πολιτική και κοινωνική ευθύνη.

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers