Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.




Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων της Αθήνας. Έγινε πλούσια συζήτηση γύρω από το νέο κύμα της κυβερνητικής επίθεσης, τον απολογισμό του 1ου γύρου των αγώνων, τις ευθύνες της γραφειοκρατίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την αποκλιμάκωση του αγωνιστικού μετώπου και την υπογραφή της κατάπτυστης ΕΓΣΣΕ, ενώ κατατέθηκαν και πρώτες σκέψεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη φάση του κινήματος.
Παράλληλα συζητήθηκε και η παρουσία του συντονισμού στη ΔΕΘ.

Στην κατεύθυνση αυτή κατατέθηκαν οι παρακάτω προτάσεις:
1. Το μαζική κάλεσμα προς τα μέλη των σωματείων για τη διαδήλωση της ΔΕΘ και η οργάνωση της συμμετοχής (πούλμαν, αφίσα κλπ)
2. Προτάθηκε να γίνει συζήτηση σε όλα τα σωματεία του συντονισμού για την διαμόρφωση θέσης, σε ότι αφορά την πρόταση για διοργάνωση ταξικής ενωτικής συγκέντρωσης από τα σωματεία του συντονισμού (σε συνεννόηση και με αντίστοιχους συντονισμούς σωματείων της επαρχίας) στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τη συμμετοχή στην κοινή διαδήλωση με τους αγωνιστές που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση του ΕΚΘ.
Σε ότι αφορά το χώρο συγκέντρωσης κατατέθηκαν δύο προτάσεις (πλατεία Καμάρας και πλατεία Αγίας Σοφίας).
3. Διαδήλωση την Πέμπτη 9/9 στην Αθήνα από το Περιστέρι στη Νίκαια του συντονισμού των σωματείων της Αθήνας.
4. Συμμετοχή όσων σωματείων της Αθήνας αποφασίσουν στην πανελλαδική συνάντηση των σωματείων στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 12/9.
5. Άμεσες πρωτοβουλίες δράσης του συντονισμού για τiς εκβιαστικές τρομοκρατικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας για απόλυση του σ. Ν. Γουρλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers