Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η δικτατορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η σιωπή των αμνών και το αμολητό μαντρόσκυλο.

Φαίνεται πως πολλούς ενοχλεί η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς!

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ -Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ
Γραφείο Τύπου
Όποιος πίστεψε ότι τουλάχιστον η δημόσια τηλεόραση, την τελευταία έστω στιγμή, θα τηρούσε στοιχειώδεις κανόνες ισότιμης προβολής των πολιτικών απόψεων εν όψει των περιφερειακών εκλογών, διαψεύστηκε χθες βράδυ  πανηγυρικά.
Για πρώτη φορά ο υποψήφιος περιφερειάρχης  της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Άγγελος Χάγιος είχε κληθεί να συμμετάσχει σε συζήτηση με όλους τους άλλους υποψήφιους. Φαίνεται πως η κατακραυγή για τους προκλητικούς αποκλεισμούς, αλλά και η απήχηση του λόγου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, κάπου επέβαλλαν ένα άλλο χειρισμό στην χιλιο-πληρωμένη από όλους μας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ κυβερνητική ΕΡΤ.
Από εδώ και πέρα όμως δεν χρειάζεται καμία καταγγελία από μέρους μας, καθώς φρόντισαν να ξεγυμνωθούν μόνοι τους και να φανεί ένα αποκρουστικό και αηδιαστικό πρόσωπο.
Εικόνα πρώτη: Στον Άγγελο Χάγιο ανακοινώνεται πως δεν μπορεί να είναι στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους συνομιλητές, διότι οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Γελοίο ψέμα, που επιπλέον αποκαλύφτηκε πλήρως με τις δύο απουσίες ομοτράπεζων (Κικίλιας, Δημαράς), που για τους δικούς τους λόγους δεν συμμετείχαν.
Εικόνα δεύτερη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, σε ρόλο αμολητού μαντρόσκυλου -όχι απλά του ΠΑΣΟΚ που με φανατισμό στηρίζουν σε αυτή τη φάση-, αλλά και ολόκληρου του συνασπισμού εξουσίας. Εμετικός, κανονική σπορά του Παπαδόπουλου και ανενόχλητος από τον συντονιστή της συζήτησης, να προκαλεί εκ του ασφαλούς  αυτόν που αντιπροσώπευε το αντίπαλο  δέος, δηλαδή τον Άγγελο Χάγιο.
Εικόνα τρίτη: Οι υπόλοιποι συνομιλητές, δεν κάνουν τον κόπο να πάρουν θέση στον διασυρμό του δημοκρατικού δικαιώματος για ισότιμη προβολή όλων των απόψεων. Αποφεύγουν  να καταγγείλουν  το τηλεοπτικό πραξικόπημα, ακόμη και όταν ο Α. Γεωργιάδης, σε ρόλο αντιπροσώπευσης του τραπεζιού, ξεστομίζει ‘’όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια’’!
Εικόνα τέταρτη: Ξαφνικά ο συντονιστής της συζήτησης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ανακοινώνει πως ο Άγγελος Χάγιος, θα πρέπει να κάνει ένα σύντομο κλείσιμο, διότι ‘’για λόγους που σχετίζονται με την λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης’’, θα πρέπει να εγκαταλείψει το στούντιο, δηλαδή να αποβληθεί εξ ολοκλήρου από την συζήτηση!
Εικόνα Πέμπτη και η πιο εφιαλτική: Η σιωπή των αμνών σε όλο της το μεγαλείο. Καμία αντίδραση, κανένα κριτικό ή έστω υπαινικτικό σχόλιο από τους υπόλοιπους συνομιλητές. Και ας ήταν όλοι τους ‘’σοσιαλιστές δημοκράτες, αριστεροί, κομμουνιστές και οικολόγοι’’. Αλλά και δικηγόροι υπερασπιστές των έννομων δικαιωμάτων… Συνέχισαν απτόητοι με την γραφική, αλλά όχι πολιτικά επικίνδυνη   ενόχληση του Α. Γεωργιάδη.
Αν νομίζουν πως πετυχαίνουν τον στόχο τους είναι γελασμένοι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να βοηθάνε άθελα τους στο μεγάλο ζητούμενο: Η αγανάχτηση να γίνει ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ! Και στην κάλπη, με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και στους αγώνες της επόμενης μέρας για την ανατροπή του κοινωνικού ολοκαυτώματος που επιχειρούν μαζί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, ΔΝΤ και εργοδότες, με συμπαραστάτες ΝΔ και ΛΑΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers