Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜεσα ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


Το όργιο της κρατικής τρομοκρατίας συμπλήρωσε η χούντα των ΜΜΕ. 
"Έκρυψαν" χιλιάδες λαού που αψήφισε την τρομοκρατία της κυβέρνησης,που επέλεξε συνειδητά να διαδηλώσει όχι σε μία πορεία μνημόσυνο,αλλά σε διαδήλωση δύναμης και μάχης. Την"έκρυψαν" για να μήν φανεί ότι η επιλογή της μάχης και της διαδήλωσης δέν είναι επιλογή μιάς..καθοδηγούμενης μειοψηφίας. 
Πρόβαλαν μόνο τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια για να ενισχύσουν στην "κοινή συνείδηση" αυτόν ακριβώς τον ισχυρισμό.'Οτι δήθεν διαδηλώνουν και αντιδρούν οι ενταγμένοι-"υποχρεωμένοι" ή οι ιδιόμορφοι οπαδοί των μπάχαλων. 
Δέν ήθελαν να δείξουν τους χιλιάδες εργαζομένων που βρίσκονταν στα πανώ των εκπαιδευτικών,των εργατικών και κοινωνικών συλλογικοτήτων,των φοιτητικών Συλλόγων και των κινήσεων πόλης. 
Όσο δύσκολο είναι αυτό το ποτάμι που χτές φούσκωσε και συναντήθηκε με την απογευματινή καταιγίδα να βρεί το δρόμο προς τη Θάλλασα,άλλο τόσο δυνατό είναι να παρασύρει στην πορεία του την αδράνεια,την απογούτευση και την ηττοπάθεια που καλλιεργείται απο παντού. 
Ας ελπίσουμε ότι το ουράνιο τόξο που ακολούθησε το χτεσινή καταιγίδα να συμβολίσει την ελπίδα μιάς καλύτερης ημέρας και όχι το κυνήγι του χαμένου θυσαυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers