Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΕΞΩ!! ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

 Η Κυβέρνηση σε μία απόπειρα επιβολής εκτάκτων μέτρων επιχειρεί να καθιερώσει στην κοινή συνείδηση,συνθήκες στρατιωτικού νόμου.
Προληπτικές συλλήψεις,απαγόρευση κυκλοφορίας,εισβολές σε κοινωνικούς χώρους.Σταδιακή αλλά σταθερή απονομιμοποίηση οποιασδήποτε κοινωνικής και πολιτικής δράσης που αμφισβητεί το ξεπεσμένο μοντέλο της κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας",που ξεφεύγει απο τα όρια των ελεγχόμενων κοινωνικών αντιδράσεων και αντιστάσεων,που ανιχνεύει τους δρόμους και τις μορφές της ανατροπής της αστικής πολιτικής και των εκφραστών της.
Η κυβέρνηση ενεργώντας ώς εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων-δανειστών και ώς πολιτικό προσωπικό της ελληνικής αστικής τάξης,δέ διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο  ενάντια στους εργαζόμενους και τα κοινωνικά κινήματα,που θα εξασφαλίσει την ικανοποίηση των συμφερόντων τους.Μοναδικό και αποκλειστικό παράγοντα ανατροπής αυτής της  διαδικασίας αναγνωρίζουν (με την αντιμετώπιση που έχουν ενάντια) τους ανεξάρτητους και ανεξέλεγκτους κοινωνικούς αγώνες των εργαζόμενων,της νεολαίας και των ανέργων.
Αυτό  αυτό επιχειρούν να προλάβουν  τα επικοινωνιακά τους επιτελεία,αυτό τρέμουν οι μηχανισμοί τους,αυτό θέλουν να τρομάξουν και να καταστείλουν οι δυνάμεις καταστολής.
Ο συνδιασμός της οργής που προκαλεί η απίστευτη βαρβαρότητα της κυβερνητικής πολιτικής στην πλειοψηφία της κοινωνίας,με το  ατίθασο πνεύμα του Δεκέμβρη,είναι ο εφιάλτης που στοιχειώνει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Σπέρνουν το φόβο και την τρομοκρατία για να αποτρέψουν αυτή τη "συνάντηση".
Δέν έχουμε άλλο δρόμο απο το να προβάλλουμε την επικαιρότητα του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,την αναγκαιότητα της αποφασιστικής σύγκρουσης με την πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας,τη δυνατότητα της ανατροπής του εφιαλτικού δρόμου που άνοιξαν οι οσφιοκάμπτες πρασινοφρουροί,υπάλληλοι των καπιταλιστικών συμφερόντων σε Ελλάδα  και Ευρώπη.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers