Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το καθεστώς λύγισε,ο δικτάτορας έφυγε.Η επανάσταση μπορεί να νικήσει;



 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!.
Στηρίζουμε με την αλληλλεγγύη μας στον Αιγυπτιακό λαό.
Για να ορίσει τις τύχες του ενάντια στο  οικονομικό πολιτικό,θρησκευτικό και στρατιωτικό κατεστημμένο,σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τις προτεραιότητες των Αμερικάνων και Ευρωπαίων Ιμπεριαλιστών.
Στην αντίθετη κατεύθυνση απο τις επιλογές του Ισραήλ. 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ-ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ-ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.



Επείγουσα έκκληση Αιγυπτίων Διαδηλωτών


Kαλούμε όλες τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλους τους υπέρμαχους της ελευθερίας και όλα τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός  της Αιγύπτου να παρέμβουν άμεσα και να υπερασπιστούν τις ειρηνικές μας διαδηλώσεις  από τη βάρβαρη επίθεση της ασφάλειας εναντίον των διαδηλωτών. Σε αυτή την επίθεση χρησιμοποιούν  όλων των ειδών τον οπλισμό (μαχαίρια,δακρυγόνα,μολότοφ,γκλομπ εκκένωσης ηλεκτρισμού), προκειμένου να σπείρουν τον φόβο ανάμεσα στους διαδηλωτές. Όπλα τα οποία είναι παράνομα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και ενάντια σε οποιαδήποτε αντίληψη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 270 νεκροί και τραυματίες και η αστυνομία συνεχίζει να προστατεύει τους υπέυθυνους αυτών των εγκλημάτων.
Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει κάθε πρόσβαση στο internet αλλά και στην κινητή τηλεφωνία ώστε να εξασφαλίσει ότι οι φωνές μας δεν θα φτάσουν στα μέσα ενημέρωσης.
Χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και όλων των υπέρμαχων της ελευθερίας ανά τον κόσμο, ώστε να σταματήσει αυτή η σφαγη.
Αυτό που σημβαίνει στην Αίγυπτο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Σας καλούμε απελπισμένα να δείξετε την άλληλεγγύη και την υποστηριξή σας στον αγώνα μας.
Κίνημα Αιγυπτιακης Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers