Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

...

Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας
Σήμερα το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Γλυφάδας, δώσαμε το τελευταίο κατευόδιο στο φίλο, σύντροφο και συναγωνιστή μας, τον αγωνιστή της Αριστεράς, Θανάση Φώτη, Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας.
Πλήθος κόσμου από τις γειτονιές της Τερψιθέας, οι φίλοι του, οι σύντροφοί και συναγωνιστές του στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και από την Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας, τον αποχαιρέτησαν στο τελευταίο του ταξίδι, στο ξαφνικό και αναπάντεχο φευγιό του…
Λίγες μέρες πριν διαδηλώναμε μαζί στους δρόμους της Τερψιθέας κόντρα στο μνημόνιο και τον Καλλικράτη. Πριν λίγες μέρες συνεδριάζαμε, κουβεντιάζαμε και σχεδιάζαμε για το αύριο για τις δύσκολες μέρες που ζούμε, γι’ αυτά που έρχονται, για τις αντιστάσεις που πρέπει να χτίσουμε στις γειτονιές μας απέναντι στη λαίλαπα και στη βαρβαρότητα του ΔΝΤ, της τρόικας και της υποταγμένης κυβέρνησης στους σχεδιασμούς των Βρυξελλών…

Και τώρα σιωπή!

Για λίγο όμως. Ο θρήνος δεν αρμόζει στους αγωνιστές της Αριστεράς γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. Γιατί οι αντιστάσεις χτίζονται κάθε μέρα στις γειτονιές και στους δρόμους. Αυτό πιστεύουμε ότι θα ήθελε και ο Θανάσης….
Οι φίλοι του, οι σύντροφοί του, οι συναγωνιστές του από την Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν τους κοινούς αγώνες, για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία. Για έναν «άλλο» κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια, εξαθλίωση, προσφυγιά, πεινασμένα παιδιά και πολέμους.



Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Θανάση.

«…όμως εμείς,
κάθε στιγμή θα ξεκινούμε για μακρινά ταξίδια.
Μ’ ένα λουλούδι στα μαλλιά
κι ένα βιβλίο ανοιγμένο στην πρώτη σελίδα.
Και θ’ αγαπούμε την πραγματικότητά μας,
όπως εκείνοι τα πάθη της ασήμαντης παρουσίας τους.

Φτάνει να μείνουμε πάντα ονειροπόλοι!!!»

(Α.Τ.)

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers