Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Το δίκιο μας ΕΜΠΡΟΣ να βγάλουμε στους δρόμους !!!!!!

      ΚΑΛΕΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
της Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΕΑΣ)ΕΘΕΛ.
 
      Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
Kαταγγέλουμε το προεδρείο του συνδικάτου για την μη εφαρμoγή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.
Οι "κύριοι" του προεδρείου, προφανώς, εκτελώντας τις εντολές της κυβέρνησης των τροικανών και του ΔΝΤ, του υπουργείου μεταφορών και της εργοδοσίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων για συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια του κατάπτυστου νόμου για τις μεταφορές, ενάντια στις βάρβαρες περικοπές των μισθών, ενάντια της ιδιωτικοποίησης, ενάντια του μνημονίου που ξεπουλάει τη χώρα μας.
Το μειοδoτικό και μειοψηφικό προεδείο ΠΑΣΚΕ - Πανεργατική δεν έστειλαν ούτε καν κάλεσμα στους υπόλοιπους φορείς, δεν έκλεισαν χώρο για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και συγκέντρωσης όπως απιοφάσησαν οι εργαζόμενοι.
Επίσης αρνούνται να υπογράψουν και να αναρτήσουν στους χώρους των αμαξοστασίων κάλεσμα για την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 28 του Φλεβάρη στο Α/Σ Πειραιά.
Η ΕΑΣ τους δηλώνει οτι δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα άνομα και προδοτικά σχέδιά τους.
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στάθηκαν και θα σταθούν εμπόδιο στην ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία που επιβουλεύεται και ξεπουλάει εταιρεία και εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ να παρευρεθούν αύριο στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στον ίδιο χώρο που έγιναν και οι προηγούμενες.
 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!  ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
 Ο αγώνας μας μέχρι σήμερα δημιούργησε ρωγμές στην κυβέρνηση της υποτέλειας γι αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να απαλλαγούμε οριστικά από δωσίλογους, προδότες, μνημόνιο, ΕΕ και ΔΝΤ.

Το δίκιο μας ΕΜΠΡΟΣ να βγάλουμε στους δρόμους !!!!!!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers