Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επίθεση του αναπληρωτή φύρερ της ναζιστικής συμμορίας σε Δούρου-Καννέλη σε εκπομπή του ΑΝΤ1


Eπειδή "έπεσε" απο το youtube...


Όποιος δέν θορυβήθηκε απο το αιματηρό παρελθόν της ναζιστικής συμμορίας,όταν ανάμεσα σε άλλα,επιχειρούσε να τρομοκρατήσει το μαζικό κίνημα των εκπαιδευτικών  το 1998 και την αριστερά στο πρόσωπο του Δημήτρη του Κουσουρή,
όποιος δέν υποψιάστηκε για το ρόλο τους όταν σουγιάδιαζαν στα σκοτεινά ανυπεράσπιστους μετανάστες στο όνομα της ασφάλειας στις πόλεις και τις γειτονιές μας,
 όποιοι δέν αναγνώρισαν το ρόλο και τα χαρακτηριστικά τους όταν υποκριτικά "στήριζαν" την απεργία των Χαλυβουργών στην Αθήνα την ίδια στιγμή που την καταδίκαζαν στο Βόλο,
όσοι δέν κινητοποιήθηκαν όταν το τελευταίο διάστημα και μετά την είσοδό τους στη Βουλή, εξαπέλυσαν ένα προγκρόμ ενάντια σε μετανάστες και άστεγους, με επικεφαλής βουλευτές και στελέχη τους,
τώρα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να αναγνωρίσουν την ψήφο τους.
Η επίθεση σε δύο στελέχη της αριστεράς σε ζωντανή μετάδοση, δέν είναι ένα τυχαίο περιστατικό που προέκυψε απο την ένταση της προεκλογικής αντιπαράθεσης.
Αποκαλύπτει με τον πιό χαρακτηριστικό τρόπο ποιόν αναγνωρίζουν ώς εχθρό, απέναντι σε ότι ιστορικά, κοινωνικά και πολιτικά  μπορεί να αντιμετωπίσει τα ναζιστικά σκουλήκια που επιχειρούν ενδεδυμένα τα χρώματα της εθνικής ενότητας να στρέψουν την κοινωνική πλειοψηφία ενάντια σε φαντασιακούς εχθρούς και κατασκευασμένους αντιπάλους.
Ταυτόχρονα σε πυκνό πολιτικό χρόνο αποκαλύπτεται πόσο εύκολα εναλλάσσεται το μέτωπο του ναζισμού απο τους μετανάστες στην Αριστερά.
Δέ φοβόμαστε ότι οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν του Μιχαλολιάκου και της συμμορίας του θα "αλλάξουν πίστα" και απο εκεί που κυνηγούσαν πεινασμένους και ανήμπορους ανθρώπους τώρα θα κυνηγούν αριστερούς.
Αυτό απαιτεί θάρρος.
Και οι γυμνοσάλιαγκες του ναζισμού ποτέ δεν είχαν.
Όποτε χρειάστηκε θάρρος και "αποκοτιά" αυτοί πήγαν με τον ισχυρό.
Έτσι και σήμερα τίποτε δέν μπορούν να κάνουν χωρίς τη στήριξη του σκοτεινού κράτους και των μηχανισμών του, χωρίς τη βοήθεια και την ηθική κάλυψη της εκκλησίας και του μαύρου παπαδαριού της αποβλάκωσης και της ανελευθερίας.
Και ας μή βιαστούν οι εκπρόσωποι και τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" να καταδικάσουν την επίθεση.
Ας μη βιαστούν τα κανάλια που εδώ και ένα μήνα, τους δίνουν λόγο και βήμα, για να τους συνηθίσουμε, αναπαράγοντας τα αισχρά τους ψέματα που επιχειρούν να κρύψουν το σαπισμένο τους πρόσωπο με φιλανθρωπικό φερετζέ.
Αυτοί είναι που τροφοδότησαν πολιτικά τη συμμορία.
Αυτοί υιοθέτησαν την φρασεολογία, τη λογική και τα "αιτήματα" που έφερναν ψήφους, αναγνώριση και τηλεθέαση, αψηφώντας το μίσος και το δηλητήριο που σκόρπιζαν στην κοινωνία.
Ο οργανωμένος λαός στα σωματεία, στις λαικές συνελεύσεις, στα σχολεία και τις σχολές θα υψώσει τείχος απέναντι στο ναζισμό και την πολιτική που τον τροφοδοτεί και τον εκκολάπτει.
Ανάμεσα σε άλλα,κρατάμε (σημειολογικά) τη στάση της εκπροσώπου του ΚΚΕ, όπου αντέδρασε αυθόρμητα, ανθρώπινα και αντανακλαστικά στην επίθεση του ναζί απέναντι στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπιζόμενη πολύ περισσότερα απο αυτά που πρίν τους έφερναν σε αντιπαράθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers