Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κάτω τα χέρια απο τους εργατικούς αγώνες

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Είμαστε όλοι Χαλυβουργοί!
Κάτω τα χέρια από τους αγώνες των εργαζόμενων!
 
Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καταγγέλλει την επέμβαση των ΜΑΤ και την εισαγγελική παρέμβαση στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, τη νύχτα, με σκοπό να σπάσει την ηρωική και δίκαιη απεργία των χαλυβουργών εργατών.
 
Ο βιομήχανος Μάνεσης βρήκε συμμάχους του την κυβέρνηση, τη δικαιοσύνη και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, για να περάσει τα σχέδιά του, τις απολύσεις και τα αντεργατικά μέτρα. Βρήκε το μόνο τρόπο να ανοίξει το εργοστάσιο, το ξύλο, τα γκλοπ και τις συλλήψεις, αντί για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των απεργών.
 
Συμπαραστεκόμαστε αμέριστα στους απεργούς χαλυβουργούς και καλούμε κάθε εργαζόμενο να δείξει την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη του. Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων θα είναι πλάι στον αγώνα των απεργών και κάθε εργατικό αγώνα, για να μην περάσουν τα βάρβαρα αντιλαίκά μέτρα κυβέρνησης, εργοδοτών και τρόικας.
 
- Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων απεργών χαλυβουργών.
- Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των κατασταλτικών δυνάμεων από το εργοστάσιο.
- Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που έχει αποφασίσει το Σωματείο Εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία στις 5.30 σήμερα στη γέφυρα Ασπρόπυργου.
 
 
 
Αθήνα, 20 Ιουλίου 2012
Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers