Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγουμε την αυλαία στη Θεσσαλονίκη.Γινόμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές!



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου κι Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης, οι Πρωτοβουλίες-Επιτροπές Κατοίκων, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, οι κοινωνικές οργανώσεις και οι άλλες συλλογικότητες της πόλης που παραβρέθηκαν στη ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, στο Εργατικό Κέντρο, ΚΑΛΟΥΝ τις αντίστοιχες συλλογικότητες όλων των πόλεων σε ανοιχτή συνάντηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ώρα 10,30 στην μεγάλη αίθουσα του Ε.Κ.Θ.
Για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας, να οργανώσουμε την αντίσταση και τους αγώνες μας, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.
Να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση, τη φορολογική λαίλαπα, την ανεργία, τις απολύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων.
Να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την ενωτική κινηματική απεργιακή δράση και τη διεξαγωγή εργατικών λαϊκών κινητοποιήσεων με όρους συντονισμού και χαρακτηριστικά πανελλαδικότητας και πανεργατικότητας.
Να διερευνήσουμε τρόπους σύνδεσης του αγωνιστικού συνδικαλισμού με τα εκατομμύρια ανέργων, που αναδεικνύεται ως το πλέον νευραλγικό ζήτημα του εργατικού κινήματος.
Και κυρίως να συζητήσουμε και να βρούμε συγκεκριμένους τρόπους απάντησης στο πιο άγριο τρίτο μνημόνιο, που γκρεμίζει ολοκληρωτικά τα ερείπια που είχαν αφήσει τα προηγούμενα δύο. Μ’ ένα νέο εργατικό κίνημα, ταξικά συγκροτημένο, ν’ απαντήσουμε μαζικά και δυναμικά, για την ανατροπή των σχεδίων του μαύρου μετώπου της εξουσίας.

Ν΄ αγωνιστούμε μέχρι την ΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers