Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Απόφαση Γ. Σ. Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Παντείου Πανεπιστημίου

 Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού κατά τη  συνεδρίασή της, την Δευτέρα 19/11/2012, έχοντας υπόψη τις νέες εξελίξεις σχετικά με την εφαρμογή του Ν. 4093/12 περί Διαθεσιμότητας και Κατάργησης Ειδικοτήτων Θέσεων, εκφράζει την αντίθεσή της και ζητάει την  άμεση ανάκλησή του.
 Η εφαρμογή του για το Πανεπιστήμιο σημαίνει την απόλυση συναδέλφων μας που εργάζονται 20 και πλέον έτη. Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για την ανατροπή του και αντιστεκόμαστε στη Βαρβαρότητα και την Επιδρομή ενάντια στις ζωές μας.
  Ζητούμε από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα την συμπαράσταση και την κατανόηση και τους ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο αδυνατεί να λειτουργήσει μετά τις απολύσεις των συναδέλφων.

αποφασίζουμε:

  • Τη συνέχιση της κατάληψης των Διοικητικών Υπηρεσιών μέχρι και την Παρασκευή 23/11/2012. Εως τότε η Γενική Συνέλευση θα τελεί υπό διαρκή Συνεδρίαση.
  •   Καλούμε τον Πρύτανη κατά την Συνεδρίαση της Συγκλήτου να εντάξει ως θέμα συζήτησης την απόλυση των συναδέλφων ΙΔΑΧ Δ.Ε.
  •  Καλούμε όλους τους Συλλόγους του Παντείου Πανεπιστημίου σε έμπρακτη στήριξη του Δίκαιου Αγώνα μας.
  • Συμμετέχουμε με αντιπροσωπείες αύριο Τρίτη 20/11/2012 και ώρα 09:00 π.μ στη Συνάντηση με τις Ομοσπονδίες. Την ίδια μέρα αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας θα παρεβρεθεί στην ανοικτή Συνεδρίαση Διοικητικών Συμβουλίων ΑΕΙ/ΑΤΕΙ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και στη συνεδρίαση των πρωτοβάθμιων συλλόγων του δημοσίου στον ίδιο χώρο στις 3 το μεσημέρι
  • Με αφορμή τη σύλληψη του συνάδελφου Θανάση Αγαπητού, όπως και των εργαζομένων στους Δήμους Ευόσμου και Κορδελιού Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, απαιτούμαι να σταματήσει κάθε δίωξη και καταστολή των εργατικών αγώνων, άμεση απελευθέρωση και απαλλαγή από τις κατηγορίες.
Ο Αγώνας μας συνεχίζεται έτσι ώστε κανένας συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του. Με όπλο την αλληλεγγύη και σύνθημά μας Ολοι για Εναν και Ενας για Ολους να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στο Κράτος του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers