Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης καλεί την Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 7μ.μ., στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξ. Κορομηλά 51) τα Σωματεία των εργαζόμενων στην Εκπαίδευση και τους Ο.Τ.Α., την Ε.Δ.Ο.Θ.-Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ.Θ. και όλα τα Σωματεία Εργαζομένων της Θεσ/νίκης, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τις Πρωτοβουλίες-Επιτροπές Κατοίκων και κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα της πόλης για να συζητήσουμε την κοινή μας δράση για την αθώωση και οριστική απαλλαγή των 3 εργαζόμενων που διώκονται για τη συμμετοχή τους στην εργατική διαδήλωση με αφορμή την πρόσφατη «3η ελληνογερμανική συνάντηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης», στο χώρο της Δ.Ε.Θ.
Συγκεκριμένα προτείνουμε:
-την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα 26/11
-τη διοργάνωση απογευματινού συλλαλητηρίου την Τρίτη 27/11, για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της πολιτικής ελευθερίας
-τη συμμετοχή-συμπαράσταση-συμπαράταξη όλων των εργαζόμενων και της κοινωνίας της Θεσ/νίκης στη δίκη που πραγματοποιείται την Τετάρτη 28/11 (12 το μεσημέρι, στα δικαστήρια Θεσ/νίκης) με την κήρυξη στάσης εργασίας, την έκδοση ψηφισμάτων κ.ά.
 Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους και όλο το λαό η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και οι ενωτικοί αγώνες είναι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. και την προάσπιση των κοινωνικών, εργασιακών και πολιτικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ' ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers