Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Βρώμικα μέσα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο "ριζοσπάστης"


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ( ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΣΤΙΣ 3/11/2012 σελίδα 15 

Μια μέρα αφού τα ΜΑΤ κάνουν επίθεση στη ΔΩΔΩΝΗ για να πετάξουν έξω τους αγροτοκτηνοτρόφους που έκαναν κατάληψη για να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΩΔΩΝΗ και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε, θυμήθηκε να εξαπολύσει επίθεση κατά της δράσης του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για σύμπλευση με την εργοδοσία και εργατοπατερισμό.
  Το ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ είναι ένα σωματείο που χρόνια τώρα δίνει τη μάχη για απόκρουση της επίθεσης εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, με συμμετοχή πάνω από 90%, στις απεργίες, με ενεργή συμμετοχή των μελών στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου, οι οποίες πραγματοποιούνται με πλατιά δημοκρατία σχεδόν κάθε μήνα.
 Την στιγμή που επτά εργαζόμενοι – υποψήφιοι της ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ- στις εκλογές του σωματείου στις 12 του Νοέμβρη βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και δίνουν καθημερινά τη μάχη για την πληρωμή όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα, ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ κατηγορεί με θρασύτητα την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για αυτά που κάνουν τα μέλη του ΠΑΜΕ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. Εδώ και 10 χρόνια τα μέλη του ΠΑΜΕ εμφανίζονται μόνο λίγο πριν τις εκλογές, εγγράφουν μέλη για να εκλεγούν στο ΔΣ του σωματείου και μετά εξαφανίζονται. Στις Γενικές Συνελεύσεις δε συμμετέχουν και στους χώρους δουλειάς κάνουν αυτά ακριβώς για τα οποία κατηγορούν την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΜΕ ΜΗ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ».
 Επίσης το άλλο γνωστό θέμα στα Γιάννινα με τα μέλη του ΠΑΜΕ είναι ότι αρνούνται να πληρώσουν τις συνδρομές τους στο Εργατικό Κέντρο, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθά την περαιτέρω διάλυση των σωματείων και να δημιουργεί μια κατάσταση η οποία βοηθά μόνο τις πολιτικές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.
 Η ιστορία του καθενώς είναι δεδομένη. Για αυτό συνάδελφοι του ΠΑΜΕ και του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σταματηστε τη λασπολογία που βοηθά την εργοδοσία και βοηθήστε το σωματείο να συνεχίσει την αντάξια αγωνιστική ιστορία του απέναντι στη βάρβαρη επίθεση των πολιτικών κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 3 ΝΟΕΜΡΗ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers