Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δήλωση των εκπροσώπων των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων στο Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ

Όλοι τώρα στους δρόμους του αγώνα!
Για τρίτη φορά φέτος, μετά τους εργαζόμενους στο Μετρό και τους ναυτεργάτες, το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ εφαρμόζει την πολιτική επιστράτευση, το ακρότατο μέτρο χτυπήματος των αγώνων των εργαζομένων για την προάσπιση του δικαιώματός τους στη δουλειά και το μισθό.
Σήμερα, με την επιστράτευση των καθηγητών, ξεπερνούν κάθε όριο της αστικής νομιμότητας: απαγορεύουν την απεργία πριν καν κηρυχθεί.
Ο αγώνας των καθηγητών, ο αγώνας των εκπαιδευτικών, είναι αγώνας όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: η διάλυση του δημόσιου σχολείου είναι αναπόσπαστο τμήμα της πολιτικής που διαλύει συνολικά το δημόσιο τομέα, επιβάλλει κοινωνικό εργασιακό μεσαίωνα σε ολόκληρη την κοινωνία και οδηγεί στην φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία και στη μετανάστευση την κοινωνική πλειοψηφία.
Δε θα μας σταματήσουν!
Καλούμε την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, να κηρύξει πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική 24ωρη απεργία στις 17 Μάη (αποδεχόμενο το αίτημα του ΔΣ της ΟΛΜΕ) και να συγκαλέσει το Γενικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι τις 16/5, για να συζητήσει και να αποφασίσει την απεργιακή συμπόρευση όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο με τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό για την συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΞΑΚΗΣ
ΖΕΤΤΑ ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗ
ΗΛΙΑΣ ΣΜΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers