Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

"Πολεμική απώλεια" για τους ναζί της χρυσής αβγής η δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ανατριχίλα προκαλεί  το .."γράμμα αναγνώστη" σε χρυσαβγίτικη σελίδα,  όπου προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα εάν φταίει η χρυσή αβγή για τον Παύλο Φύσσα (λές και του έβαλε τρικλοποδιά και σκόνταψε) περιγράφει τη στυγνή η δολοφονία του ώς πολεμική απώλεια της μάχης τάχα που διεξάγει η ναζιστική συμμορία.
Δέν είναι ούτε τυχαίο, ούτε αδέσποτο το δημοσίευμα και η αναπαραγωγή του απο κεντρική τους ιστοσελίδα.
 Όσο και άν δείχνει να απευθύνεται στο σκληρό πυρήνα της συμμορίας, σκοπεύει να εδραιώσει την αίσθηση του αντισυστημικού πολέμου που ήδη έχει ξεκινήσει κατ'αυτούς. Φαντασίωση ιδιαίτερα προσφιλής στους ναζί, που προσθέτει μίσος και φανατισμό στα μέλη και τους οπαδούς της.
Προφανώς ο ανεγκέφαλος χρυσαβγίτης δέν έμαθε για το δολοφονημένο, ότι η μοναδική σχέση που είχε με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ήταν η κοινή και διαρκής πάλη ενάντια στο ναζιστικό μίσος, θύμα του οποίου έπεσε ο ίδιος.
Αφήνουμε χωρίς σχολιασμό τον αστείο επίλογο:"Όταν βγει ο Μιχαλολιάκος και πει “σκοτώστε” τότε θα υπάρχει ευθύνη".Επιχείρημα που φανταζόμαστε ότι κυριαρχεί στους κόλπους των εγχώριων ναζί μιίας και δέ φημίζονται για τον υψηλό πνευματικό τους δείκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers