Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς "φαλαγγάρχης" Νίκαιας στην παρέλαση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια

 

 

«Τριμηνήτης» Χρυσαυγίτης 
ο Ρουπακιάς;… Αμ δε!

«…Στο γραφείο της (Τ.Ο. Νίκαιας) είμαι μόνο τρεις μήνες... Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω μέρος σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής (…) Δεν είμαι μέλος (…) είμαι απλός υποστηρικτής». (Ρουπακιάς Γ., δολοφόνος, από την απολογία του, που διέρρευσε στους δικαστικούς συντάκτες).

 
Οι γνώσεις μας για το «νόμιμο και αθώο κοινοβουλευτικό κόμμα» (μπλιαχχχς!!...) δεν φτάνουν στο εάν απασχολεί … τριμηνίτες λακέδες-μπράβους και αν τους βαθμολογεί, όπως στο σχολειό, με Τρίμηνα. Μπορεί για τη μαλακία του τρέχοντος τριμήνου (όχι διότι εκτέλεσε, αλλά διότι πιάστηκε στα πράσα!..) να παίρνει «αποβολή» από τη «νόμιμη» Οργάνωση και να του παραγγέλνει ο ταγματάρχης του Πατέλης «κόφ’ το λαιμό σου», όμως οι επιδόσεις του των προηγούμενων τριμήνων, ήταν για σούπερ ναζί βραβείο.

Ε, όσο να’ ναι ούτε στην πιο τσάτρα-πάτρα παρέλαση, εφόσον δεν είσαι ο πιο καλός ο μαθητής και σφριγηλός κλπ κλπ δεν μπαίνεις ηγήτορας αποσπάσματος και επιτηρητής και φρούραρχός του μαζί. Πόσο μάλιστα στο απόλυτο ετήσιο στοίχημα των …«νόμιμων», τη «μεγαλειώδη διαδήλωση των Ιμίων», όπου ο …δοξασμένος «πυρήνας» της Νίκαιας έχει πάλι σημαντικά καθήκοντα και μεταξύ των πολλών αποστολών του είναι και η παρουσίαση δυναμικού «ελληνόψυχου πλήθους». Η αγγαρεία κρατήματος των πανό, σημαιών, πυρσών και λοιπών τσουμπλεκιών είναι για τους «απλούς» και τους κομπάρσους.

Το «ορθό» κούρεμα ανάμεσα σε σκιν, πεζοναύτη και ποδοσφαιριστή Γ' εθνικής, η φαιόμαυρη «τιμητική» παραλλαγή -αποκλειστική του «Τάγματος Νίκαιας»- το σκούρο «φλάιν» με το ...οικόσημο της «Τοπικής», τα ακριβούτσικα άρβυλα, δεν είναι για τον πάσα εις …ούτε τα εμπιστεύεσαι στον «περαστικό», τον «ημιπαράφρονα».
 
 
Ρουπακιάς Γεώργιος, λοιπόν, παρών, καμαρωτός, διόλου τυχαίος μα ντιπ χρυσαυγίτης …από παλιά.

(ερασιτεχνική φωτογραφία, βράδυ 3 Φλεβάρη 2013,
Θαν. Γ. Κάππος για τη εργατική εφημερίδα Δράση)

3 σχόλια:

Task force είπε...

Στροφή 180ο απο την αρχική τοποθέτηση. Γενναίο.

gortynios είπε...

Δεν το σώζει με την καμία. Δελαστίκ και Φωτόπουλος είναι γνωστοί συνωμοσιολόγοι σοσιαλπατριώτες (για να μην γράψω σοσιαλσωβινιστές) αλλά αυτήν την φορά ξεπέρασαν και τους χειρότερους τους εαυτούς. Ντάξει σύντροφοι του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Δελαστίκ είναι δημοφιλής γι' αυτό και δεν βγαίνετε να διαχωρίσετε την θέση σας, αλλά μήπως πρέπει να αρχίσετε να αναρωτιέστε σε ποιους; Μια γύρα στα ιστολογία του "αντιμνημονιακού πατριωτικού χώρου" (από Καμμένους Έλληνες μέχρι Χρυσαυγίτες) θα σας πείσει.

@ntistasi.gr είπε...

Eίναι άδικο την προσωπική άποψη του Δελαστικ να τη χρεωθεί ένας πολιτικός χώρος, ο οποίος μάλιστα σε αντίθεση τόσο με το ΚΚΕ όσο και με το ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησε στη δράση, στην καταγγελία και την καταδίκη της ηγεσίας των ναζί με πιό πρόσφατο τη διαδήλωση των χιλιάδων αντιφασισστών στη σφιγγοφωλιά τους.

AddThis Smart Layers