Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αν δέν κατάλαβες ποιόν προστατεύει η ΕΛ.ΑΣ.δές αυτό!

Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι οι.. "αμαζόνες" της ομάδας ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ κτλ, κρυμμένοι στα στενά της πόλης, έβγαζαν όλο το μίσος στους διαδηλωτές, την ίδια στιγμή που οι χρυσαβγίτες συνεργάζονταν με τα ΜΑΤ.
Δεκάδες τραυματίες και άγρια χτυπημένοι, ένας διαδηλωτής έχασε το μάτι του μετά απο την επιτυχή βολή Ματατζή, συλλήψεις, μανιασμένοι ξυλοδαρμοί, παραβίαση οικογενειακού ασύλου απο τα ΜΑΤ που εισέβαλαν σε σπίτια για να συλλάβουν διαδηλωτές που έβρισκαν καταφύγιο για να γλυτώσουν τις κακοποιήσεις. τους ξυλοδαρμούς και τις προσαγωγές, υλοποιούσαν ένα σχέδιο μαζικής τρομοκράτησης των διαδηλωτών της τοπικής κοινωνίας και ενός ολόκληρου λαού.
Μέχρι και ο δήμαρχος της πόλης ομολογούσε στους απελπισμένους απο τα χημικά και την ένταση δημότες του, ότι η "αστυνομία προκάλεσε" και ότι εκείνη ήταν που έδωσε την αφορμή για τα επεισόδια.
Στόχος προφανής και απροκάλυπτος μέσω της ωμής βίας να τρομοκρατηθούν οι διαδηλωτές και να κατασταλεί η οργή απο τη δολοφονία του Π.Φύσσα.
Ποιόν ωφελεί αυτή η πρακτική αν όχι τη ναζιστική συμμορία;18-09-2013 - Επίθεση σε διαδηλωτή από CDemo83

Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν τη δράση ομάδας αγνώστων εναντίον αντιφασιστών.
Με την κάλυψη της αστυνομίας ομάδες ατόμων με πολιτικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αντιφασιστών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τις οργανωμένες ομάδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις βρήκαν καταφύγιο πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Αμέσως μετά άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των διαδηλωτών με εκτεταμένη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Επικεφαλής διμοιρίας ακούστηκε να φωνάζει «πιάστε κόσμο» ενώ μέλη των ΜΑΤ άρχισαν να χτυπούν ανεξέλεγκτα ακόμη και περαστικούς και τμήματα της πορείας που προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν σε γύρω στενά.(info-war.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers