Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΡΥΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ !!! ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΚΛΑΨΑΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΕ ΛΥΓΙΣΑΤΕ
,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΑΣ,ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΣΤΟ ΙΡΑΚ,ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ,ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΚΑΙ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ .

ΔΕ ΒΟΥΡΚΩΣΑΤΕ,
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΔΕ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ,ΤΗ ΓΕΝΟΒΑ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ.!!
Powered by ScribeFire.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers