Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008

Τρομοκράτες είναι οι Εργολάβοι των ανθρώπινων αναγκών!!

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνδικαλίστρια στην Παννατική Ένωση Καθαριστριών έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας,με στόχο (όπως όλοι ομολογούν)την συνδικαλιστική δράση της ίδιας και την τρομοκράτηση των εργαζομένων .
Σέ έναν κλάδο όπου οι αεριτζήδες αετονύχηδες της... ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλωνίζουν χρόνια τώρα,εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες των μεταναστών και την κρατική αδράνεια, η συνδικαλίστική δράση και διεκδίκηση φαίνεται ότι ενόχλησε την τοπική μαφία που θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για το χαρακτήρα,τις προθέσεις και τις ανοχές τις.
Δηλώνουμε τη συμπαράσταση και διαδηλώνουμε την οργή και το θυμό μας μαζί με τους συναδέλφους της.
Πιστεύουμε ότι τα συνδικάτα και οι μεταναστευτικές οργανώσεις πρέπει να προβάλλουν ενεργά και δυναμικά ένα μέτωπο αντίστασης στα σκοτεινά σχέδια των εργολάβων,να δείξουν έμπρακτα τη συμπαρασταση στους συναδέλφους και την ίδια την Κωσταντίνα Κούνεβα,να ενισχύσουν και να υπερασπιστούν την ενεργή κοινωνική και συνδικαλιστική ένταξη των μεταναστών στο μέτωπο υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους.
Στέλνουμε μήνυμα στα σκοτεινά λαγούμια που βρίσκεται η δολοφονική μαφία,εκμετάλλευσης της φτηνής και ανυπεράσπιστης εργασίας των μεταναστών,ότι η έμπρακτη και ενεργητική συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας θα τσακίσει τα σχέδιά τους και θα αποκρούσει την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων,ελλήνων και ξένων.Απόσπασμα απο δημοσίευμα της εφ.Ελευθεροτυπία 10/12/07.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers