Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΤΕ- ΚΑΝΕΝΑΣ-ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!!


Κανένας εργαζόμενος την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου για δουλειά

Τελικά ύστερα από τις πιέσεις κομμάτων (ΠΑΣΟΚ /ΝΔ) - εργοδοτών ο νομάρχης προφασιζόμενος κάποιο βασιλικό διάταγμα περί εκτάκτων αναγκών έδωσε το πράσινο φως να ανοίξουν τα καταστήματα και αυτή την Κυριακή μόνο για το δήμο της αθήνας. Βέβαια και αυτή η απόφαση είναι παράνομη μια που ο νόμος σαφώς ορίζει ότι τα καταστήματα ανοίγουν μόνο μία Κυριακή(2η Κυριακή ανοίγουν μόνο όταν πέφτει παραμονή πρωτοχρονιάς. Δηλαδή κάθε 6 χρόνια).
Απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία απαντάμε με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και κλείσιμο των καταστημάτων.
Η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων, ο σύλλογος υπαλλήλων βιβλίου-χάρτου καθώς και διάφορα επιχειρησιακά και κλαδικά σωμετεία στο χώρο του εμπορίου οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στην αρχή της Ερμού στο Σύνταγμα. Ανάλογη κινητοποιηση αποφάσισε και το ΠΑΜΕ.

Το κάλεσμα του συλλόγου υπαλλήλων βιβλίου - χάρτου ...

Όλοι στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ (και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων) ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 9.30 π.μ. στην αρχή της ΕΡΜΟΥ (Σύνταγμα)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λόντου 6 (β’ όροφος) Εξάρχεια, τηλ:210 3820537, e-mail:sylyp_vivliou@yahoο.gr

Εργατικά σωματεία, εργατικές κινήσεις και συλλογικότητες, εργαζόμενοι πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers