Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Την Πέμπτη 20/01/2009 ορκίζεται ο νέος φονιάς των Λαών, μέσα σε κλίμα πανηγυρικό. Στην α[obama_smoking.jpg]μερικάνικη πρεσβεία στις 17:00 μ.μ. προετοιμάζονται εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο νέος μαύρος ηγέτης που τόσες ελπίδες γέννησε η υποψηφιότητα του ήρθε γρήγορα να τις διαψεύσει, προβάλλοντας το σκληρό αντεργατικό, φιλοπόλεμο και τυχοδιωκτικό του πρόσωπο.

Ο αμερικανός εργαζόμενος καλείται από τους Δημοκρατικούς αυτή τη φορά να πληρώσει υπέρογκους φόρους, να δεχτεί νέα αφαίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων του, ώστε να βρεθούν τα εκατοντάδες εκατ. δολάρια για να χρηματοδοτηθούν οι αμερικάνοι μεγιστάνες.

Κήρυξε τον πόλεμο στα εργασιακά δικαιώματα πριν αναλάβει και απειλεί τους λαούς με την πρώτη ευκαιρία. Δεν βρήκε μια λέξη να πει για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα και πρόσφερε ο ίδιος και η Κλίντον απλόχερα υποστήριξη στους Φονιάδες του Ισραήλ.

Ετοιμάζει νέα επίθεση στο Αφγανιστάν ευελπιστώντας ότι με τις ενισχύσεις δεκάδων χιλιάδων αμερικάνων μισθοφόρων και την στήριξη του ΝΑΤΟ, θα καταπνίξει στο αίμα όποιον αντιστέκεται.

Στο πολεμικό μακελειό η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ξανά παρόν, αποφασίζοντας τη μετακίνηση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων σε πιο εμπόλεμες ζώνες.

Εμείς δεν έχουμε να γιορτάσουμε τίποτε
Αντίθετα πενθούμε για τα νεκρά παιδιά στη Γάζα, το Αφγανιστάν, Το Ιράκ, Το Λίβανο, τα Βαλκάνια.

• Καλούμε τον ελληνικό λαό να διαδηλώσει Μαζικά.
• Για να σταματήσει ο «πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» που τρομοκρατεί παγκόσμια τον κόσμο της εργασίας και καταστέλλει την αμφισβήτηση.
• Να σταματήσουν οι εισβολές και η κατοχή παντού.
• Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα
• ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
• Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
• Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας σε αποστολές εκτός συνόρων.
• Καμιά διευκόλυνση στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των Ιμπεριαλιστών,

Να ανατραπεί η ΝΕΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑ ΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/01/09 ΣΤΙΣ 4:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers