Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!!

Το Δεκέμβρη δέν άνθισαν μόνο λουλούδια,ξεφύτρωσαν και άγριες τσουκνίδες,βρωμερά κοινωνικά πρωτόζωα,πνευματικές αμοιβάδες,που στα μπαούλα τους κρύβουν φωτογραφίες του βασιλέως Παύλου,τα χριστούγεννα δέχονται ευχετήριες καρτούλες απο την α.μ Κωσταντίνο και στη βιβλιοθήκη τους, ανάμεσα στην (εγκυκλοπαίδεια) Μεταξά και τα κλασικά εικονογραφημένα έχουν στριμώξει τη βιογραφία του Παττακού, στρατιωτικά εγχειρίδια του εμφυλίου και το... "Φρειδερίκη Μητέρα Λαού και Στρατού". Τέτοια είναι τα αναγνώσματα των συντακτών της απίστευτης επιστολής που δημοσίευσε η εφ.Ελεύθερη Ωρα με την επωνυμία ΑΣ.Π.ΙΣ.(Αστυνομική Πατριωτική Ισχύς) Ίνδαλμά τους ο αρχηγός Χωροφυλακής Γεώργιος Σαμουήλ που το 1944 υπήρξε διοικητής του Συντάγματος Μακρυγιάννη (στη φωτό η ομιλία του στους χωροφύλακες του στρπ.Μακρυγιάννη,η οποία και ενέπνευσε τους σύγχρονους κομμουνιστοφάγους). Όραμά τους οι ποιό μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας.Ο σκοταδισμός του Μεταξά και τα στρατόπεδα της επταετίας του Παπαδόπουλου. Δέν έχουμε καμία αυταπάτη για το γεγονός ότι σε αυτή τη σφηγκοφωλιά ,που αντίστοιχές της δέν υπάρχουν μονάχα στην αστυνομία,συμμετέχουν όχι μόνο απλοί μεροκαματιάρηδες αστυνομικοί όπως λένε,αλλά και στελέχη της ιεραρχίας. Οταν λοιπόν βλέπουμε στις διαδηλώσεις τα ναζιστικά αποπαίδια της χρυσής αυγής να χαριεντίζονται με τα ΜΑΤ και τους επικεφαλείς των διμοιριών και όταν τους κατηγορούμε ότι συνεργάζονται ανοιχτά,ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα,μας λοιδορούν ώς προκατηλειμμένους και φαντασιόπληκτους. Και σά να μή φτάνει αυτό, οι ΕΔΕ που διατάζουν μετά απο τέτοιες κατηγορίες καταλήγουν είτε δικαιώνοντας τους κατηγορούμενους είτε στα συρτάρια. Με αυτό τον τρόπο συντηρείται με την ανοχή ή και την συγκάλλυψη ακόμη της ηγεσίας της αστυνομίας (άρα καί των κυβερνήσεων) ένα σύστημα που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια των αρμοδιοτήτων και στα όρια της νομιμότητας στην ΕΛ.ΑΣ,εκφράζει το ποιό αντιδραστικό (αλλα χρήσιμο για το αστικό κράτος) κομμάτι της αστυνομίας και του κρατικού μηχανισμού που ισορροπεί και συνυπάρχει με τη "δημοκρατική" ομπρέλα της Π.Ο.ΑΣ.Υ και των συνδικαλιστών-υπαλλήλων του γραφείου τύπου του Υπ.Δημόσιας Τάξης . Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται καί με αυτή την επιστολή είναι όχι μόνο ότι το παρακράτος υπάρχει και είναι ζωντανό,αλλά και ότι η επίσημη πολιτεία εάν δέν το συντηρεί σίγουρα είναι ανίκανη να το εξοντώσει. Η όχι τυχαία χρονικά εμφάνιση αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα και την αξιοποίηση απο τους κυβερνητικούς μηχανισμούς όλων των μεθόδων που μπορεί να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία μπροστά στο κλίμα που θα διαμορφώνει η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της. Άν τέλος κάτι δείχνει η δημοσιότητα της φασιστικής σέχτας των αστυνομικών είναι ότι στις τάξεις τους υπάρχουν,βρίσκουν έδαφος και μεγαλώνουν απόψεις που η ιστορία τις πέταξε στα μαύρα πηγάδια της.
  • Στο λόγο που αρθρώνουν αναγνωρίζουμε τα τέρατα που τσακίζουν στο ξύλο ανυπεράσπιστους διαδηλωτές,που ρίχνουν απροκάλυπτα χημικά και βομβίδες στις διαδηλώσεις,που χτυπάνε ανυπεράσπιστους μετανάστες στα αστυνομικά τμήματα,τους εξευτελίζουν και τους ληστεύουν πολλές φορές.
  • Στο ύφος και τα λόγια τους είδαμε τον δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου,του Καλτέζα,τών Κουμή και Κανελλοπούλου,του Κύπριου φοιτητή που τσάκισαν στη Θεσσαλονίκη και τόσων άλλων θυμάτων που "τυχαίνει "να βρίσκονται μπροστά απο την κάνη του όπλου τους ή την άκρη του γκλοπ τους.
Φαίνεται ότι όχι μόνο οι "εκδημοκρατισμοί" του ΠΑ.ΣΟ.Κ δέν έφεραν το δηλούμενο αποτέλεσμα,αλλά και πόσο τεράστια αυταπάτη είναι να διεκδικεί κανείς τη δημοκρατία,τη διαφάνεια για μία αστυνομία στο πλευρό και δίπλα στον πολίτη όπως εύχονται ΚΚΕ κ' ΣΥΡΙΖΑ. Δέν ξέρουμε τί έκταση θα πάρει το γεγονός,αλλά είμαστε σίγουροι ότι το κάθε κόμμα θα το χρησιμοποιήσει για ιδιοτελή οφέλη, αγνοώντας την ουσία και τα πρακτικά μέτρα που χρειάζεται να παρθούν. Η κυβέρνηση εάν δέν το παραβλέψει,θα επιχειρήσει να το εντάξει στη λογική της σύγκρουσης των άκρων της οποίας θύμα είναι ο μέσος πολίτης και υπερασπιστής της η ίδια. Το ΠΑΣΟΚ θα επαναφέρει τη φιλολογία της μαύρης δεξιάς η οποία το "έσκασε" απο το χρονοντούλαπο και ξαναβγήκε στο σεργιάνι,για να δοκιμάσει την ικανότητα του νεότερου Παπανδρέου στο κυνήγι της δεξιάς, το ΚΚΕ (για να μήν τα χαλάσει και με τους πελάτες της Τυποεκδοτικής)θα ξεσκονίσει τις προτάσεις του για τον "εκδημοκρατισμό των σωμάτων ασφαλείας",εκλαϊκευμένες απο την Κανέλη(άλλωστε οι συντάκτες του κειμένου χρησιμοποιούν αυτούσια την επιχειρηματολογία της Παπαρήγα) και μάλλον θα το προσπεράσει προκειμένου να μήν "ενταθούν τα αντιδεξιά αντανακλαστικά προς όφελος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α,θα προσπαθήσει να τεκμηριώσει την "επίθεση" που δέχεται απο το κατεστημμένο και την επόμενη φορά δέ θα στείλει τον Γλέζο στη συγκέντρωση των αστυνομικών,αλλά τον Παπαδημούλη. Η πραγματικότητα είναι ότι διαμορφώνεται ένα μείγμα με υλικά άγνωστα και επικυνδύνως εύφλεκτα.Και επειδή σε κανέναν μας δέν αρέσει η δουλειά του πυροσβέστη,πρέπει να αναλύσουμε τα υλικά ώς ασκούμενοι χημικοί μήπως κατορθώσουμε αλλάξουμε τη φορά του ωστικού κύματος που φάινεται να προορίζεται προς την πλευρά των εργατικών δικαιωμάτων και των στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers