Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΗ-Γραφεία Ε.Ε.-Πρεσβεία ΗΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/03/09 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ,15:00 μμ.

Υπεύθυνα, δημόσια και συντροφικά απευθύναμε μήνυμα ενότητας και κοινής δράσης του Αντιπολεμικού κινήματος.
«Καθώς την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί δύο παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ενάντια στον Ρατσισμό και αντιπολεμικό συλλαλητήριο, εμείς όπως και πολλοί πιστεύουμε αγωνιστές, αντιμετωπίζουμε μια ιδιόμορφη κατάσταση.
Θέλοντας να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι απέναντι στους συναγωνιστές μας δηλώνουμε ότι αν δεν υπήρχε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο εμείς, όπως και όλοι πιστεύουμε, θα συμμετείχαμε στο Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο.
Εξάλλου ακόμη και μόνο το Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο να υπήρχε, το οποίο οργανώνεται από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, λόγω του πολιτικού περιεχόμενου που θέτει, της επιλογής συνδιοργάνωσης με την συνδικαλιστική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ και χωρίς να προηγηθεί κανένα ενωτικό αγωνιστικό κάλεσμα στην κατεύθυνση της συνδιοργάνωσης, εμείς θα καλούσαμε σε διαφορετική συγκέντρωση και κοινή πορεία.
Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση η πρόταση που δημόσια θέτουμε προς συζήτηση σε αγωνιστές και στις συνιστώσες του αντιπολεμικού κινήματος είναι η πραγματοποίηση Ανεξάρτητης Συγκέντρωσης στα Προπύλαια στις 3:00 μ.μ στις 21/03/09, με κάλεσμα ενάντια στο πόλεμο-εθνικισμό-ιμπεριαλισμό-ρατσισμό-κρατικό αυταρχισμό, απαιτώντας αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων στους Μετανάστες (άσυλο, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ) και κοινούς αγώνες όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα την εθνικότητα και το θρήσκευμα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, τη σιδερένια φτέρνα της Ε.Ε., τους τρομονόμους-ευρωτρομονόμους-Πατριωτικούς Νόμους και τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία και τους προληπτικούς πολέμους-ειρηνευτικές επεμβάσεις ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Προτείνουμε την πραγματοποίηση Κοινής Πορείας όπου όλοι θα πορευτούμε προς τη Βουλή-Γραφεία Ε.Ε. και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Είναι ένας τρόπος, παρά τις όποιες αντιθέσεις να πορευτούμε μαζί στις 21/03/09, πραγματοποιώντας μια πραγματικά μεγάλη διαδήλωση και να στείλουμε ενωμένοι ένα αποφασιστικό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση, την Ε.Ε.-ΗΠΑ».
Καλούμε τους φοιτητικούς συλλόγους, τα εργατικά σωματεία, τις παρεμβάσεις-κινήσεις-σχήματα-συσπειρώσεις του εργατικού-αντιπολεμικού-νεολαιίστικου κινήματος και των Κινήσεων Πόλης να υιοθετήσουν το ΕΝΩΤΙΚΟ μας κάλεσμα.
Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση μένει πιστή στο μόνο τρόπο που ξέρει να λειτουργεί, αυτού του δημόσιου-συντροφικού διαλόγου και της προσπάθειας σύνθεσης και αναδιαμόρφωσης.
Συνεχίζουμε να απευθύνουμε μήνυμα Συνεννόησης στους διοργανωτές του αντιπολεμικού και αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου, σε όλες τις συνιστώσες της Αντικαπιταλιστικής και Αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς.

Να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, αλλά και τόσο σημαντικής Πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers