Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ !!

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η απόφαση του εφετείου (καταδίκη με μείωση της ποινής σε 12 χρ.με δυνατότητα αποφυλάκισης)για το κάθαρμα που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Δ.Κουσουρή μαζί με τους Η.Φωτιάδη και Γ.Καραμπατσώλη.
Τη στιγμή που οι φασιστικές επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί σε αγωνιστές και μετανάστες, το παρακράτος αλωνίζει,η αστυνομική τρομοκρατία κυριαρχεί σε κάθε γωνιά και με κάθε τρόπο,η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" στέλνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία.
Ένα σινιάλο απειλής στους  αγώνες και τους αγωνιστές.!!
Ένα σημάδι ανοχής στη βία των φασιστικών συμμοριών,των μασκαρεμένων κρατικών ομάδων διασποράς φόβου, απέναντι στα κινήματα και τους αγωνιστές.
Οι φασιστικές συμμορίες μπορούν να σπέρνουν τον τρόμο της βάρβαρης ιδεολογίας τους χωρίς να εισπράτουν  αυτό που τους αξίζει,τη στιγμή που αγωνιστές του Δεκέμβρη διώκονται με διατάξεις του αντιτρομοκρατικού,προφυλακισμένοι χωρίς δίκη,την ώρα που οι επίδοξοι δολοφόνοι της Κ.Κούνεβα απολαμβάνουν την αδιαφορία και την ανικανότητα της αστυνομίας.
Στο πρόσωπο του ναζί -δολοφόνου που σε λίγους μήνες πιθανά να κυκλοφορεί ανάμεσά μας,αθωώθηκε η συμμορία που τριγυρνάει στους δρόμους χτυπάει μετανάστες και τρομοκρατεί αγωνιστές.
Στο πρόσωπό του απελευθερώνεται ο τρόμος και ο φόβος του παρακράτους που μαζί με τα ΜΑΤ και την αστυνομία θέλουν να θωρακίσουν την κοινωνία, απέναντι στην πάλη για  τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας.
 Η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" καταδίκασε τη δυναμική αντίσταση και τον ανυποχώρητο αγώνα που εκφράστηκε την περίοδο της πάλης ενάντια στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και απο τους αγωνιστές της  επαναστατικής αριστεράς που παρολίγο να μήν είναι μαζί μας.
Τίποτε δέν εισέπραξαν απο το μήνυμα του Δεκέμβρη.Απο την οργή και τη θυμό που προκάλεσε η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,αλλά  καί η πεποίθηση για την ατιμωρησία των ενόχων.
Σε ένα κράτος Κορκονέας που οι φονιάδες στο τέλος δικαιώνονται,οι ληστές της δημόσιας περιουσίας αθωώνονται,οι κομπιναδόροι - μαφιόζοι επιχειρηματίες και οι νονοί της νύχτας,κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι για να εκμεταλεύονται και να τρομοκρατούν εργαζόμενους,η μόνη απάντηση είναι οι αγώνες των εργαζομένων.
Αγώνες ανεξάρτητοι,ανυποχώρητοι και δυναμικοί,πάνω απο τα στενά όρια της ανοχής που επιβάλλει η ολοκληρωτική κοινοβουλευτική "δημοκρατία",της υπεύθυνης αντιπολίτευσης,των ελεγχόμενων αντιδράσεων και της συναινετικής υποταγής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
E.A.A.K (AEI-TEI)
ΝΑΡ-νΚΑ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ - ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers