Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Aνησυχούν τα πολιτικά καθάρματα και οι ζάπλουτοι τηλεαστέρες για την έξαρση της βίας.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ 50000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Πρωί-πρωί οι λαικοί γλείφτες της εξουσίας, οι "Πρόδορμοι και οι Τσάκες", έπιασαν δουλειά. Επιλεγμένοι ένας ένας με σοφία απο τους διοικητές τους, ώστε να θυμίζουν τον καφενόβιο Έλληνα που ρεύεται, τρώει τα νύχια του, ξύνει τ αρχίδια του και κλάνει, οι κύριοι Λυριτζής, Οικονόμου, Οικονομέας, Καμπουράκης, Παπαδάκης, Λιαρέλης, Αυτιάς, Σόμπολος αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της πρωινής ενημέρωσης: Αγράμματοι, ξερόλες, αγενείς αλλά με τη βλαχομαγκιά του μέσου Έλληνα, του καφενόβιου που κοκορεύεται για τις επιτυχίες του στο κυνήγι και στο τάβλι.
Aυτή την αισθητική επιλέγουν οι καναλάρχες να επιβάλλουν, θεωρώντας ότι μ αυτά τα πρόσωπα απευθύνονται στη μεγάλη μάζα. Για να τους εκμαυλίσουν ολοκληρωτικά, να εκμηδενίσουν τις ανύπαρκτες αντιστάσεις τους, ανοίγουν τα ταμεία των γελοίων καναλιών και τους προσφέρουν μισθούς που κανείς επιστήμονας -ερευνητής, καθηγητής Πανεπιστημίου, υπάλληλος της ΝΑΣΑ κλπ, δεν έχει ονειρευθεί. Αποτέλεσμα, τα λαικά παιδιά που πληρώνονται με μηνιαίο μισθό αντίστοιχο με την αξία μιας γκαρσονιέρας σε καλή περιοχή, αναλαμβάνουν να ενημερώσουν τον μέσο Έλληνα για τις εξελίξεις.
Με κριτήριο τα προσωπικά τους κόμπλεξ αλλά και τις εκδουλεύσεις των καναλαρχών καλούν στο στούντιο κάτι τύπους σαν τον Αργύρη Ντινόπουλο, τον βουλευτή Αγοραστό, τον Γιάννη Τραγάκη και πάει λέγοντας. Μια μεγάλη παρέα σε χασαποταβέρνα στα Καλύβια. Αυτή είναι η πρωινή ενημέρωση.
Η μεθυσμένη απο ναρκισσισμό πρωινή παρέα των ζάπλουτων λαικών παιδιών, καταπιάνεται με τα πάντα-με την ευκολία που ο αλβανός μετανάστης δηλώνει υδραυλικός, πλακάς, ηλεκτρολόγος, μπογιατζής, και πάει λέγοντας.
Τις τελευταίες μέρες η "παρέα των Καλυβίων", ασχολείται με την έξαρση της βίας και σύσσωμοι οι μερακλωμένοι παρουσιαστές της χασαποταβέρνας των Καλυβίων, καθώς ρεύονται κάνουν λόγο για την ανεπάρκεια της αστυνομίας και την έλλειψη σχεδιασμού απο μέρους της. Συμφωνούν ακόμη πως όλα ξεκίνησαν απο τον Δεκέμβρη.
Οι πάμπλουτοι λαικοί τηλεαστέρες της συμφοράς, με τα βουλωμένα απο τη μάσα στόματα, λησμονούν ότι σ αυτή τη χώρα κανένα πολιτικό κάθαρμα δεν πήγε φυλακή για υποθέσεις όπως αυτή της Ζήμενς, των υποκλοπών, των κουμπάρων, του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου -με τον Εφραίμ και τον Αρσένιο να τσιμπούν καθημερινά το μάγουλο του υποδυόμενου τον πρωθυπουργό.
Αυτά τα λαικά πλουσιόπαιδα-750000 παντελονιάζουν οι "Πρόδρομος-Τσάκας" της πρωινής ΝΕΤ-επειδή επιχειρούν να μετατρέψουν την ανέχεια του κόσμου σε τηλεθέαση, θεωρούν ότι η φτώχια είναι απλά τηλεοπτικό πλάνο-πως να τη νιώσεις με 350 χιλιάρικα το χρόνο, όντας αγράμματος, μέτριος και επηρμένος σαν γύφτικο σκεπάρνι;
Αυτά τα καλόπαιδα, κάνουν παρατηρήσεις στους αστυνομικούς γιατί δεν επιβάλουν την τάξη, λες και οι αστυνομικοί είναι εντελώς μαλάκες, ώστε για χίλια ευρώ να παίξουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να προστατέψουν ένα σύστημα στο οποίο μερικές χιλιάδες οικογένειες πολιτικάντηδων, επιχειρηματιών, μεγαλοδημοσιογράφων (όσο αφορά τις αμοιβές) κι άλλων παρασίτων θησαυρίζουν μέσα απο σκάνδαλα και διαπλοκή, δεκαετίες τώρα.
Αντε να χαθε ίτε παλιοκηφήνες.
Εμείς καλωσορίζουμε τα βίαια και δημιουργικά χρόνια που έρχονται....
Κουρδιστό πορτοκάλι.


Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers