Σάββατο 4 Απριλίου 2009

60 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ-10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτή είναι η ιστορία του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του Ψυχρού Πολέμου. Ακολουθεί το «νέο ΝΑΤΟ», παγκόσμιος Χωροφύλακας, «τιμωρός της τρομοκρατίας» και βασικός αρωγός καταστολής κινημάτων και κοινωνικών εκρήξεων στο εσωτερικό των καπιταλιστικών μητροπόλεων. Πλανητικός Στρατιώτης, παγκόσμια δολοφονική μηχανή των «προληπτικών πολέμων», που με όχημα τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» εκφράζει, προωθεί τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της καπιταλιστικής δύσης υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ.
Από κοντά η ΕΕ, διευρύνει τη συνεργασία της με το ΝΑΤΟ, αναπτύσσει αυτοτελείς στρατιωτικούς μηχανισμούς (Ευρωστρατός), ενισχύει τον επιθετικό–ιμπεριαλιστικό της ρόλο, πραγματοποιεί (5) στρατιωτικές επιχειρήσεις διαχείρισης κρίσεων και (7) αστυνομικές αποστολές εκτός των «συνόρων» της. Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις διατάζουν Μισθοφόρους να περιπολούν στις μητροπόλεις του σύγχρονου καπιταλισμού, τρομοκρατώντας και προειδοποιώντας για τον κατασταλτικό ρόλο απέναντι στα κινήματα. Η Ελλάδα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η «Ηγεμονική δύναμη στα Βαλκάνια» συμμετείχε και συμμετέχει σε κάθε εισβολή, επέμβαση και κατοχή.
Ο στρατός αναπροσαρμόζεται στα νέα Νατοϊκά δεδομένα, αποκτά αποτρεπτικό – επιθετικό στρατιωτικό δόγμα, στέλνει (15) αποστολές εκτός συνόρων (και είναι έτοιμος για μια ακόμα στη Γάζα), εκπαιδεύεται στην καταστολή διαδηλώσεων. Η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Δεκέμβρη έβαλε σε Επιφυλακή τον Στρατό, αντιμετωπίζοντας ως «έκτακτη ανάγκη», τον εχθρό λαό. Όλοι μαζί ετοιμάζουν τους νέους γύρους σφαγής σε Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Αφρική –νέους γύρους άγριας καταστολής. ΕΜΠΟΔΙΟ οι κοινοί αγώνες ενάντια σε πόλεμο, ιμπεριαλισμό, εθνικισμό, ρατσισμό, κρατικό αυταρχισμό.

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

  • ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑΤΟ -ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
  • ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ- ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ
  • ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
  • ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
  • ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ – ΚΑΥΚΑΣΟ
  • ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 04/04/09, 13:00

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ



Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers