Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

Δέν μας αξίζει αυτή η Αριστερά!!

Σχόλιο του
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ
Καταγγέλουμε τα προβοκατόρικα επεισόδια που σημειώθηκαν στους Ηλεκτρολόγους από δυνάμεις του οπορτουνισμού, ΕΑΑΚ, συμμάχων του δικομματισμού.
Για μια αφίσα επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας σωματική βία στο μέλος της ΚΝΕ Ιγνάτιο Νικολακάκη.
Το πρόβλημά τους είναι η σαφής άνοδος της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στην Πάτρα αλλά και η ανάδειξη της σε πρώτη δύναμη στους Ηλεκτρολόγους που θεωρούσαν τόσα χρόνια μαγαζάκι τους, όπως και οι ίδιοι το αποκαλούσαν.
Δεν έλειπαν προφανώς έναν ολόκληρο χρόνο προσωπικές και σωματικές επιθέσεις σε μέλη της ΚΝΕ. Τους ενοχλεί η γραμμή πάλης που προτάσσει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ που έρχεται σε ρήξη με τα παπαγαλάκια του ευρωμονόδρομου.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προειδοποιούσαμε από την αρχή:Ότι ο αντικομμουνισμός θα οξυνθεί, θα πάρει νέες διαστάσεις! Προειδοποιούσαμε ότι ο αντικομμουνισμός δεν έχει στόχο μόνο τους κομμουνιστές, είναι προάγγελος νέων, ακόμα πιο σκληρών καπιταλιστικών μέτρων.
Η νεολαία του ΚΚΕ με κάτι τέτοια ατσαλώνεται.Η στάση ζωής που μαθαίνει το ΚΚΕ στους νέους πηγάζει απο την υπερενενηντάχρονη ηρωική πορεία του.
Καταδίκασε τους συνοδοιπόρους και τους εκφραστές του αντικομμουνισμού του Πάγκαλου, του ΛΑΟΣ(Καρατζαφέρη) και όλων των αστικων εδοτικών συγκροτημάτων, που ακόυνε στα πανεπιστήμια στο όνομα ΕΑΑΚ. Απάντηση θα είναι και η ψήφος στο ΚΚΕ στις 7 Ιούνη!!!
Νά λοιπόν η εξήγηση... Τα τάγματα εφόδου της ΚΝΕ,που έκλεισαν το Πάντειο τις ημέρες του Δεκέμβρη για να μη γίνει συνέλευση,
  • που τα καμαρώνουμε κάθε χρόνο στις 17 του Νοέμβρη να καταλαμβάνουν και τη σκιά απο τους θάμνους του ΕΜΠ,με περιφερόμενους οικοδόμους που περιφρουρούν το χώρο,(για λογαριασμό τίνος άραγε);
  • που στις 8 του Μάρτη του 2006,στη βουλή έκλειναν ερμητικά τα μπλόκ τους στους κυνηγημένους απο τα ΜΑΤ φοιτητές, ενώ πρόθυμα μπαινόβγαιναν οι δυνάμεις της τάξης,
  • που σε ελεγχόμενα σωματεία και συλλόγους ,όταν δέν κυνηγάνε τους αγωνιστές των κινημάτων,τους διασύρουν,τους λοιδωρούν και τους απομονώνουν στο όνομα της καθαρής ιδεολογίας και της μοναδικής ορθής γραμμής.
Γι'αυτό λοιπόν έστειλαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένους τους συντρόφους μας. Επειδή ήταν οπορτουνιστές,σύμμαχοι του δικομματισμού και αντικομμουνιστές. Δέ είναι πρόθεσή μας να αντικρούσουμε τις χαζομάρες που αναπαράγει η ανακοίνωση επειδή κανένας σοβαρός κομμουνιστής δέ μπορεί να αντιμετωπίσει την μικρονοηκότητα και την ανοησία, όταν αναπαράγεται με αριστερή ενδυμασία.
Αυτά τα φαινόμενα δέν έχουν όπλα για να αντιμετωπιστούν.Είναι άτρωτα και ανίκητα.
Δυστυχώς η διαπίστωση αυτή δέν αφορά μονάχα τους συντάκτες της παραπάνω ανακοίνωσης όπου φανερά αδυνατούν να παράγουν σκέψη και λόγο.
Αντιγάφοντας μάλιστα φράσεις απο το Ριζοσπάστη,που αναφέρονταν σε αντίστοιχο περιστατικό με πρωταγωνιστή την ΠΑΣΠ,απένανι στην ΠΚΣ.

Δυστυχώς αφορά ένα μεγάλο κομμάτι του οργανωμένου δυναμικού της ΚΝΕ-ΚΚΕ που καταπίνει αμάσητα τα ψέμματα,τις ανακρίβειες και τους ψεύτικους ισχυρισμούς που αναπαράγει η ηγεσία του κόμματος ενάντια σε οργανώσεις,κόμματα και αγωνιστές του κινήματος,για να τα μετατρέψει σε τυφλή υποταγή και φανατισμό,με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό την αναπαραγωγή της άθλιας αντικομμουνιστικής αντίληψης και πρακτικής που μετατρέπει την κομματική γραμμή σε ιερό κανόνα,τους πολιτικούς εκφραστές της σε προφήτες και τους θεωρητικούς διανοητές της σε ημίθεους.
Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοφία και περηφάνια απο μία υπερενενηντάχρονη πείρα.
Αντί αυτού βλέπουμε μία φοβισμένη γριά,γονατιστή σε σκονισμένα εικονίσματα,να ζεί με τις δάφνες της νιότης της χωρίς να τολμά,χωρίς να εμπνέεται απο τη ζωντάνια των κινημάτων και τη φρεσκάδα της αμφισβήτητσης,καχύποπτη και τρομαγμένη να κλείνει τα μάτια μπροστά στις άγνωστες φιγούρες που πλημμύριζαν τους δρόμους του Δεκέμβρη,να κλείνει τα αφτιά στα πρωτότυπα συνθήματα και τις δυνατές φωνές τους,ακούγοντας μονάχα, χωρίς να
ντρέπεται,τα χειροκροτήματα των αστών που της χαρίζαν επαίνους και συχαρίκια για την ώριμη και υπεύθυνη στάση της.
Η δική μας Αριστερά μετριέται με τα πλήθη χωρίς να τα ελέγχει,κατεβαίνει ατίθασα στους δρόμους και τολμά να μπολιαστεί με αυτά,σηκώνει το ανάστημά της στο καθεστώς,αρνείται να υποταχθεί στους νόμους της μειοψηφίας και τους αμφισβητεί,ανακαλύπτεί τη δύναμη του μαρξισμού στην ερμηνεία τους σύγχρονου κόσμου,αναζητά νέους δρόμους προς τον κομμουνισμό,αρνείται να ταυτίσει το όραμά της με τα αντεργατικά καθεστώτα που διέσυραν το κομμουνιστικό όραμα.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers