Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στο Στόχο του ΠαραΚράτους

Το περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στο ΒύρωναΟ στόχος τους όχι μόνο δέ θα πραγματοποιηθεί αλλά την επομένη των εκλογών θα μας βρίσκουν συχνότερα και περισσότερους μπροστά τους.
Δέ μιλάμε για τη γνωστή σέχτα,που κάνει προεκλογική εκστρατεία στην "πλάτη" της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Στη συμμορίτικη σέχτα των δολοφόνων τρομοκρατών και εκβιαστών,δέν θα απευθηνθούμε με πολιτικά επιχειρήματα,θα εμποδίσουμε  με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο όμως,το σχέδιό που εφαρμόζουν με τις πλάτες της αστυνομίας,για να σπείρουν το διχασμό και την αντιπαράθεση ανάμεσα σε εργαζόμενους και καταπιεσμένους,έλληνες και μετανάστες.
Μιλάμε για τους μηχανισμούς εκείνους που ολόκληρη την περίοδο των εκλογών και πρίν απο αυτές,υποθάλπτουν και ενισχύουν ένα κύμα τρομοκρατίας απέναντι στην ανατρεπτική αριστερά,ενάντια σε ανεξάρτητες συλλογικότητες πολιτικές οργανώσεις και τοπικές πρωτοβουλίες.Ο στόχος τους δέν είναι να τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές που συμμετέχουν σε αυτές τις συλλογικότητες.Ξέρουν καλά ότι τέτοιες ενέργειες δυναμώνουν τη θέληση και ενισχύουν την συσπείρωση.Αυτό που φιλοδοξούν είναι  να μας  οδηγήσουν σε μία αντιπαράθεση-βεντέτα μακριά απο τα μαζικά κινήματα τις διεργασίες και τις δράσεις τους,έξω απο την κοινωνία και πίσω απο τις πραγματικές τις ανάγκες.
Μία αντιπαράθεση με τη φασιστική σέχτα όχι μόνο θα έδινε το άλωθι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς να χτυπήσουν την ανατρεπτική αριστερά,αλλά και η ίδια  θα γινόταν το όχημα που θα ευνοούσε τη μετατροπή της  (φασιστικής σέχτας)απο αρουραίο που ζεί στα σκοτεινά σε κατοικίδιο ποντίκι.Αυτό προσπάθησαν να κάνουν με τις προκλητικές καταστροφές των περιπτέρων,τις απειλές και τις στοχοποιήσεις αγωνιστών και υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Το κράτος και οι μηχανισμοί του, αξιοποιώντας τους στενούς δεσμούς τους με τις φασιστικές γιάφκες επιχείρησαν σε όλη την περίοδο των εκλογών να παρασύρουν την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και τους αγωνιστές της,σε μία περιθωριακή αντιπαράθεση με τους φασιστικούς υπονόμους στο έδαφος υπαρκτών κοινωνικών προβλημάτων που αφορούν τους μετανάστες.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α αρνήθηκε να συρθεί σε αυτή τη λογική της αντιπαράθεσης με τη γνωστή φαστική σέχτα.
Αντίθετα προσπάθησε να φέρει στο επίκεντρο τις υπαρκτές ανάγκες των μεταναστών,την πραγματική δυνατότητα του κοινού αγώνα,Ελλήνων και ξένων εργατών ενάντια στον κοινό εχθρό τους το κεφάλαιο,τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του.
Αυτό θα συνεχίσει να κάνει και μετά τις εκλογές ενισχυμένη απο τη ενεργητική θέληση των εργαζομένων και της νεολαίας,ποιό δυνατή και με την εκλογική της επιρροή διευρυμμένη και μεγαλύτερη απο κάθε άλλη φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers