Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Φακέλλωμα Μαζικό ,Μέσα κ' Έξω απ'το Στρατό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το εν λόγω «Απόρρητο» στρατιωτικό έγγραφο, με ωμό και σαφή τρόπο αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία της διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κορίνθου και της Τροχαίας, για να ακολουθήσει αργότερα η Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, στην στυγνή παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων όπως αυτά προβλέπονται από το Σύνταγμα.
Φαίνεται ότι το δικαίωμα της διακίνησης ιδεών, της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης είναι ένα βαρίδι για την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τόσο εντός όσο και εκτός των στρατοπέδων.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως κυνικά ομολογεί και το ίδιο το έγγραφο, οι στρατιωτικές αρχές έδρασαν εκτός του χώρου ευθύνης τους. Σε αυτή την αυθαιρεσία και παρανομία οδηγήθηκαν προκειμένου να παρεμποδίσουν, αν όχι σταματήσουν αυταρχικά την προσπάθεια ενημέρωσης των φαντάρων και των οικογενειών τους για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με στολή, που πηγάζουν από το Σύνταγμα και τον Στρατιωτικό Κανονισμό.
Ακόμη και όταν ικανοποιήθηκε το παράνομο αίτημα απομάκρυνσης των μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η διοίκηση της μονάδας συνέχισε να παρακολουθεί και να καταγράφει τις κινήσεις μας παρανόμως.
Η διοίκηση του Κ.Ε. Κορίνθου μάλιστα θα προβεί και σε γενικότερες εκτιμήσεις για τη δράση μας, θα εκφράσει τον προβληματισμό της, με κριτήριο πάντα «το καλό τους στρατεύματος» και θα επιστήσει την προσοχή της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πραγματικά δε γνωρίζουμε που σταματά η κωμωδία του στρατιωτικού Κλουζώ και που αρχίζει η τραγωδία, εξαιτίας του κινδύνου που πρεσβεύουν τέτοιες ενέργειες για τα κοινωνικά μας δικαιώματα.
Να υπενθυμίσουμε ότι μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχουν συλληφθεί δύο (2) φορές έξω από το Κ.Ε.Ν. Κορίνθου ακριβώς για το ίδιο λόγο: ενημέρωναν τους φαντάρους για τα δικαιώματα τους και τους καλούσαν σε αξιοπρεπή συλλογική υπεράσπιση τους .
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα Στεγανά και η χρήση Απορρήτου στον Ελληνικό Στρατό αποσκοπεί στην απόκρυψη αυθαιρεσιών και στην εμπέδωση του αντιδραστικού νέου ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων: αδίστακτες Μισθοφορικές δυνάμεις που δρουν εντός και εκτός συνόρων με σκοπό την τρομοκράτηση του κόσμου της εργασίας και το ξαναμοίρασμα του παγκόσμιου πλούτου.
Εμείς δε θα τους κάνουμε τη χάρη.
Κλιμακώνουμε την δράση μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φαντάρων, προβάλλοντας το αίτημα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers