Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Δεκάδες χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, κόσμος της δουλειάς, επισφάλειας & ανεργίας διαδήλωσαν σήμερα το πρόταγμα της ελευθερίας, το NO PASSARAN σε καμιά πτυχή του καθεστωτικού, αντικοινωνικού, μίσους & καταστολής. Με «επιστημονικές» μεθόδους του υπ. Κρατικής τρομοκρατίας Χρυσοχοϊδη και διάχυση στην ατομική λύσσα ένστολων «οργάνων» & ασφαλιτών, ο ολοκληρωτισμός της «δημοκρατίας» τους οξύνεται ασταμάτητα: Αφού τις τελευταίες βδομάδες το «βαθύ κράτος» επιτέθηκε με κάθε ρρόμικο τρόπο σε στέκια και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους... Ανέλαβε το «επίσημο» κράτος την «καθαρή δουλειά»:
Περικύκλωση των Εξαρχείων και άλλων γειτονιών- μετατροπή του σημείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε φυλάκιο των ΜΑΤ.
Εκατοντάδες προσαγωγές νέων και αγωνιστών. Πογκρόμ σε στέκια αντιεξουσιαστών (Κερατσίνι, Πετράλωνα...) και την κατάληψη δημαρχείου Κερατσινίου. Πρακτική τσακίσματος «εσωτερικού εχθρού», με κατηγορίες τρομονόμου.
Αιχμαλωσία- αστυνομική απαγωγή μπλοκ του ΝΑΡ κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης.
Κτηνώδες «ροντέο» Δελτάδων και ΜΑΤ , με εφορμήσεις δικύκλων, τραυματισμούς και συλλήψεις σε μπλοκ του ΕΕΚ & άλλων διαδηλωτών.
Δολοφονική επίθεση, με αστυνομική μηχανή, γκλοπς και κλωτσιές στην Αγωνίστρια Αγγελική Σταυροπούλου- Κουτσουμπού. Η Αγγελική που βασανίστηκε ανελέητα και φυλακίστηκε από τη Χούντα, για το πολυτεχνείο ’73, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ,ενώ «δημοκράτες» μπάτσοι του 2009 πήγαν στο νοσοκομείο να την ανακρίνουν!..
Συνεχείς επιθέσεις κομματιάσματος της μεγάλης διαδήλωσης, αρπαγές στο σωρό, αναρίθμητοι τραυματισμοί- μεταξύ τους δεκάδων μαθητών. Αιματηρή περικύκλωση στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες τραυματισμοί και συλλήψεις.
Εισβολή ΜΑΤ το απόγευμα στοπροαύλειο της Νομικής Αθήνας- «λάφυρο» νέα σύλληψη, μέσα στο άσυλο.
Όργιο προετοιμασίας κατάλυσης του ασύλου και μαζικών συλλήψεων, στη Νομική Αθήνας και άλλα ΑΕΙ.
Δεν πρόκειται για «απλή» εκδήλωση κυβερνητικού σκωτζέζικου ντουζ, με την «καλή» Διαμαντοπούλου να βολτάρει στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου, του «ψυχοπονιάρη- απολογητικού» Βούγια στο νοσοκομείο της Αγγελικής και του παραληρήματος Χρυσοχοϊδη με χουντικής προγραφής δηλώσεις «θα πατάξουμε...».
Είναι απόλυτη συνέχεια των αστυνομικών εγκλημάτων του περυσινού Δεκέμβρη. Το καθεστώς των δολοφόνων αλλάζει μόνο κυβερνητικούς διαχειριστές. Απαράλλαχτο το ίδιο, εξελίσσεται πιο στυγνά. Κάθε χτύπημά του έχει χρήση προειδοποίησης σε επερχόμενους Δεκέμβρηδες, σε κοινωνία που φορτίζει πιο εκρηκτικά ηφαίστεια αντίστασης και ανατροπής.
Είναι προετοιμασία απέναντι στα ρήγματα απελευθέρωσης από τις τεκτονικές πλάκες της κρίσης, αυτής που φορτώνει τα μπάζα της οικονομικής κατάρρευσης στις λαϊκές πλάτες.
Η απάντηση ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, είναι καθολική από τον κόσμο του Αγώνα. Δεν υποστέλλεται, δίνεται σήμερα, αύριο, συνέχεια, με πιο μαζικούς όρους.
Συμμετέχουμε στο μεγάλο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Δευτέρας στις 12:00 το μεσημέρι από τα Προπύλαια.
Καλούμε σε νέα, μεγάλη διαδήλωση ενάντια στην κρατική καταστολή και αλληλέγγυα στους συλληφθέντες, το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκέμβρη, στις 7:00 από τα Προπύλαια. 06 /12/ 2009 -Από την Ανοιχτή Νομική Αθήνας,

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers