Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΡΑΪΧΣΤΑΓΚ για τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


                             
                                 

OTAN O ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ. 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΑΧΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΥΝ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ,ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Marfin,ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ΤΗΣ παραΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. 


 ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ,ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.  
EINAI ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ  ΜΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.

ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.!!
ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ MARFIN,ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers