Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου για DHL-EAT

19.11.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της DHL και της ΕΑΤ, έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λ. Αλίμου.
Οι εργαζόμενοι με την παρουσία τους, σε μία ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διατράνωσαν την αντίθεση τους στα σχέδια της κερδοφόρας επιχείρησης να προχωρήσει στην μείωση των θέσεων εργασίας κατά 60 άτομα, μέσα από πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου και απολύσεων.
Οι εργαζόμενοι απέρριψαν για άλλη μια φορά τον κυνισμό της εταιρείας που με απροκάλυπτο τρόπο δηλώνει ότι προχωράει στην μείωση των θέσεων εργασίας με στόχο την μεγαλύτερη αύξηση των κερδών της, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίληψη της για τους εργαζόμενους που δεν τους θεωρεί τους κύριος συντελεστές του πλούτου της εταιρείας, αλλά άψυχους αριθμούς.
Η αδικαιολόγητη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο μετά από αίτημα της εταιρείας, καταδικάστηκε από τους εργαζόμενους. Η διοίκηση της εταιρείας επιχείρησε με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν την κλιμάκωση των αντιδράσεων με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 22.11.10 στις 09.30 έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Τα ΔΣ των Σωματείων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers