Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΦΑΝΑ...

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΑΣΚ (ΠΑΜΕ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ";

Παρακάτω παραθέτουμε τα ψηφίσματα που κατέθεσε η Ενωτική Πρωτοβουλία στην κυριακάτικη τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Ως γνωστό η ΑΣΚ (ΠΑΜΕ) από 23.3.2010 έχει αποφανθεί ότι είμαστε "εχθροί της εργατικής τάξης", "βαρίδια" του εργατικού κινήματος.
Μετά την απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ και άλλων φραστικών απειλών εναντίον μέλους μας όταν εκείνος ζήτησε να δει το βιβλίο παρόντων προκειμένου να εξετάσει αν αναγράφεται το όνομα ιδιοκτήτριας κέντρου ξένων γλωσσών (μέλους του Δ.Σ. από το 2006 έως το 2009) στους συμμετέχοντες σε πρόσφατη συνέλευση του σωματείου μας, το Προεδρείο έκρινε και δεν έπρεπε να τεθούν σε ψηφοφορία τα τέσσερα ψηφίσματα που είχαμε καταθέσει με την έναρξη της Συνέλευσης προκειμένου κάποια στιγμή να εγκριθούν.
1) Το ψήφισμα του Σχεδίου Προγραμματισμού/Δράσης 2) Το ψήφισμα "Ένας μαθητής μας δεν είναι πια μαζί μας!" με αφορμή τα δύο χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου 3) Το ψήφισμα αλληλεγγύης στους αγώνες των συναδέλφων του Συντονιστικού των Ωρομισθίων-Αναπληρωτών και της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιορίστων Εκπαιδευτικών 4) Το ψήφισμα αλληλεγγύης στο ΣΕΦΙΕ για την επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος και την παρουσία της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers