Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Διοίκηση ΕΘΕΛ κ'ΠΑΣΚΕ στην υπηρεσία των κυβερνητικών σχεδιασμών.

Ανακοίνωση Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας(ΕΘΕΛ)


Συνάδελφοι-σσες,

  Χθες, 16/2/2011 στη Γενική Συνέλευση του κλάδου, η πλειοψηφία των συναδέλφων στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπερψηφίζοντας μια απόφαση που μόνο ως σταθμός μπορεί να χαρακτηριστεί. 
Μια απόφαση που το μειοψηφικό προεδρείο της ΠΑΣΚΕ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ- ΓΚΟΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσπάθησε με λυσσαλέο τρόπο να μην ψηφιστεί, αλλά να περάσει η προδοτική για τον κλάδο πρόταση του προεδρείου για αναστολή των κινητοποιήσεων.
   Δεν θα σταθούμε στα τεκταινόμενα της Γενικής Συνέλευσης (είναι γνωστά άλλωστε), αλλά στα επακόλουθα αυτής. 
 Επακόλουθα που έλαβαν χώρα σήμερα 17/2/2011 αφού οι νοσηροί εγκέφαλοι της ΕΘΕΛ έβγαλαν ένα φιρμάνι(προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του προεδρείου) κι έδωσαν εντολή ακύρωσης των δοθέντων ρεπό στους συναδέλφους οδηγούς, με ταυτόχρονη ακύρωση των κανονικών ημερών αδείας, εκτάκτων ρεπό κ.λ.π. που οι ίδιοι είχαν χορηγήσει στους συναδέλφους κατόπιν αιτήσεων.
  •   Είναι οι ίδιοι νοσηροί εγκέφαλοι που υπέγραψαν την ίδρυση των Σ.Ε.Π και σήμερα είναι ακόμα διευθυντές και μεγαλοδιευθυντές. Είναι οι ίδιοι νοσηροί εγκέφαλοι που έβαλαν το 1992 ταφόπλακα στα Αστικά Λεοφωρεία και σήμερα πάνε να κάνουν το ίδιο.
  •   Είναι οι ίδιοι νοσηροί εγκέφαλοι που παίρνουν παχυλότατους μισθούς, επιδόματα και αποζημιώσεις από...επιτροπές.
  •   Είναι οι ίδιοι νοσηροί εγκέφαλοι που μειώνουν 25% το συγκοινωνιακό μας έργο για τρεις τουλάχιστον ημέρες(αφού το φιρμάνι μπορεί να ανανεωθεί αν κρίνουν ότι πέτυχε ο σκοπός τους), χωρίς καμμία προειδοποίηση με έναν και μόνο σκοπό.Την στροφή του επιβατικού κοινού εναντίον μας. Να μας σπάσουν τον τσαμπουκά επειδή δεν πέρασε η προδοτική τους πρόταση που σίγουρα ταυτιζόταν με αυτή του προεδρείου.

Αλλά δεν θα τους περάσει. Δεν θα τους αφήσουμε όλοι μαζί να τους περάσει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
  1.  Την ακύρωση της κατάπτυστης, προδοτικής και σιχαμερής απόφασης. 
  2. Την παρέμβαση των συνδικαλιστών έτσι ώστε να πετάξουν εκτός γραφείων τους νοσηρούς εγκεφάλους που επινόησαν αυτήν την απόφαση(για παραδειγματισμό και συμμόρφωση), με ταυτόχρονη κατάληψη των γραφείων τους. 
  3. Κάλεσμα στα ΜΜΕ να καλύψουν το γεγονός και ανάδειξη των ύπουλων σχεδίων της διοίκησης.
Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως εδώ δεν παίζουμε. Δεν είμαστε φοιτητές. Δεν είμαστε Πολυτεχνείο να παρακαλάμε για βαθμούς.
Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε οικογενειάρχες, είμαστε εργαζόμενοι.
Αν δεν μπορέσουν να τα καταλάβουν μόνοι τους...θα τους βοηθήσουμε όλοι εμείς.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Σχετική ανακοίνωση και στο "Δρομολόγιο"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers