Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Πρόσκληση συμμετοχής στην ενημέρωση της 2ήμερης μάχης


Για άλλη μία φορά (όπως και προηγούμενα)σε ένα κορυφαίο γεγονός για τους εργαζόμενους και το λαό της χώρας,τη 48 ωρη απεργία και τον ενεργητικό αποκλεισμό του κοινοβουλίου, θα επιχειρήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να συμβάλλουμε στην  ενημέρωση, αμφισβητώντας την παντοδυναμία των καθεστωτικών  μμέσων και τη αποκλειστικότητα τους να διαμορφώνουν στάσεις και γνώμες για το σύνολο της κοινωνίας.
Σκοπός μας δέν είναι να αναπαράγουμε γεγονότα και θεαματικές δράσεις σε αδρανείς καταναλωτές εικόνων με αποκλειστικό κριτήριο το πλήθος που είδε,πέρασε και συνέχισε το ταξίδι του στο χαοτικό πέλαγο του διαδικτύου.
Σκοπός και μέτρο της αποτελεσματικότητας μας είναι να θέσουμε σε κίνηση όσο περισσότερους-ες γίνεται,να τους σηκώσουμε απο τους καναπέδες,απο τα πληκτρολόγια και τις οθόνες και απο παθητικούς δέκτες να βοηθήσουμε να μετατραπούν σε ενεργητικά υποκείμενα, πομπούς και διαμορφωτές των εξελίξεων, των γεγονότων και της πορείας της χώρας. 
Φιλοδοξία μας είναι να μεταφέρουμε το κλίμα και την ατμόσφαιρα των διαδηλώσεων και των απεργιακών δράσεων απο την Αθήνα και απο ολόκληρη τη χώρα,να αναδείξουμε την πραγματική και ανεξερεύνητη, μέχρι σήμερα, δύναμη της λαϊκής θέλησης που όταν συντονίζεται με τα συμφέροντα και τις κοινωνικές ανάγκες μετατρέπεται σε φορέα αλλαγών και σε δύναμη ανατροπής.
Επιδιώκουμε μέσα απο μία εθελοντική και αντιεμπορική πρωτοβουλία να διαμορφώσουμε ένα δίκτυο αγωνιστών,διαδηλωτών που πρωτογεννώς θα μεταδίδουν την εικόνα, την άποψη και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών των ημερών.Με τη μετάδοση της είδησης,τη φωτογραφία, το βίντεο ή την προσωπική μαρτυρία.
Καλούμε κάθε αγωνιστή που μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει για να συντονίσουμε μαζί την πρωτοβουλία και να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις . (antistasi.gr@gmail.com,npapada.public@gmail.com,komisarios@mail.com).

Για όποιον θέλει να εισάγει τον κώδικα στo blog ή τη σελίδα του.

<iframe src="http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=1c5c8a388d/height=580/width=500" scrolling="no" height="580px" width="500px" frameBorder ="0" allowTransparency="true"  ><a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=1c5c8a388d" >Ολοι στη Μάχη.28-29,06,2011 48ωρη Απεργία κ' Αποκλεισμός  της Βουλής</a></iframe>


Για Wordpress, Facebook, Edublog and MySpace
<a href="http://www.coveritlive.com/index.php?option=com_altcaster&task=siteviewaltcast&altcast_code=1c5c8a388d&height=580&width=500" target="_blank" >Click Here</a>


ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers