Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

O Μαχόμενος λαός ράγισε το τοίχος του φόβου που χτίζουν οι δυνάμεις του μαύρου μετώπου

Στις λαϊκές αντιδράσεις στα πλαίσια των εορτασμών της 25ης Μάρτη διαδήλωσαν οι μαχόμενες δυνάμεις του κόσμου της εργασίας.
Οι εργατικές συλλογικότητες, οι λαϊκές συνελεύσεις, οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί, οι νέοι της ανασφάλειας και της ανεργίας, οι πολιτικές δυνάμεις της Αριστεράς που δέν "μάσησαν" στις απειλές της κυβέρνησης, των φασιστών και της ελεγχόμενης απο το βαθύ κράτος, παραστρατιωτικής ιεραρχίας, έδωσαν το παρόν και αμφισβήτησαν το πνεύμα της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας που ήθελαν να επιβάλουν όλες οι πολιτικές, οικονομικές και κομματικές δυνάμεις του καθεστώτος.
Ο φόβος κυριάρχησε στο δικό τους στρατόπεδο, απέναντι στη συνάντηση με το λαό, γι' αυτό θωρακίστηκαν πίσω απο κάγκελα, ξύλο, χημικά, πληρωμένες ειδήσεις και παρασκηνιακές συνεννοήσεις με κόμματα και συνδικάτα για να εξασφαλίσουν την αδράνειά τους, να συκοφαντήσουν τις πρωτογενείς λαικές αντιδράσεις και να επιβάλλουν τη σιωπή ή την ελεχγόμενη εκτόνωση.
Οι φασίστες απομονώθηκαν, οι παραστρατιωτικοί λούφαξαν, η δοτή κυβέρνηση της τρόικας και των τραπεζιτών εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί γελειοποιήθηκαν.  best web hosting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers