Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Μέτωπο αγωνιστικό, ταξικό ,δημοκρατικό για να τους ανατρέψουμε


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ  Ν. Αχαΐας
18 ΟΚΤΩΒΡΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Αν όχι τώρα, πότε; θα «ξυπνήσει» η  υποταγμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ και της  ΑΔΕΔΥ για να μετατρέψει την Απεργία σε πολιτική Απεργία διαρκείας για να μην περάσουν τα μέτρα ισοπέδωσης της κοινωνίας της εργασίας.
Η εργατική τάξη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος για την κρίση του κεφαλαίου. Όλοι μιλάνε εξ ονόματός της εργατικής τάξης διαχέοντας τα βάρη και την ευθύνη.
Έτσι, «λίσταρχοι» της Λαγκάρντ, «λίσταρχοι» του ΣΔΟΕ, φοροφυγάδες, μαυραγορίτες και κλεπταποδόχοι, γίνονται ένας αχταρμάς όπου όλοι αγωνίζονται για τη «σωτηρία» της πατρίδας!!!!Αυτό είναι από χέρι καταδικασμένο.
Τίποτα κοινό δεν έχουν το 1.500.000 των ανέργων, οι εργαζόμενοι των 400€,  οι απλήρωτοι  για 4, 5, 6 και πλέον μήνες εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, των ΔΕΚΟ, οι δημόσιοι λειτουργοί της Υγείας και της Παιδείας, που ποτέ δεν ήταν κομμάτι του διαχρονικού διεφθαρμένου κομματικού κράτους.
ΤΡΟΪΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  έχουν βάλει στόχο τη ζωή των εργαζομένων και τη δημοκρατία, σκορπίζοντας παντού κομμάτια και θρύψαλα για να θριαμβεύσει  ο φασισμός και η πείνα.
Καθαρά, ταξικά και αγωνιστικά και όχι μόνο οργισμένα και αταξικά, να σταματήσουμε το έγκλημα διαρκείας που διαπράττεται σε βάρος του εργαζόμενου λαού και της κοινωνίας της εργασίας.

Συγκροτούμε αγωνιστικό, ταξικό, δημοκρατικό μέτωπο για:
  • Να μην περάσουν τα μέτρα.
  • Να μη ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία  ΔΕΗ,ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΝΕΡΟ και διαχείριση ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ μέσω ΣΔΙΤ που σημαίνει αυτόματα πενταπλασιασμό στα δημοτικά τέλη.  Το πρώτο πείραμα επιχειρείται στη Πάτρα από τον «αντιμνημονιακό» Δημαρά!! που ο αγώνας των εργαζομένων στο δήμο μέχρι στιγμής το έχει αποτρέψει .Ο αγώνας αυτός είναι υπόθεση όλης της πόλης και θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη.
  • Να ανατραπεί η βάρβαρη πολιτική Κυβέρνησης - Χρυσής Αυγής - ΕΕ–Δ.Ν.Τ.
  • Να διώξουμε τη τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ– ΛΕΥΤΕΡΙΑ– ΨΩΜΙ–ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ σε ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ
στις 10.30π.μ.Πλ.Ολγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers