Τρίτη 3 Ιουνίου 2008


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 ΚΟΖΑΝΗ

ΤΗΛ-ΦΑΞ: 24610 30668 www.seenerga.wordpress.com e-mail seenerga@otenet.gr

Κοζάνη 2/6/2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σήμερα πέντε η ώρα ξημερώματα διάλεξε η κυβέρνηση να χτυπήσει τα νιάτα της περιοχής μας, τους ανέργους και τους κατοίκους που αγωνίζονται 23 ολόκληρες μέρες απαιτώντας από τη ΔΕΗ και την πολιτεία τα αυτονόητα, να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους κατοίκους. Συνέλαβαν σαν «κακούργους και τρομοκράτες» 6 αγωνιστές που περιφρουρούσαν εκείνη την ώρα την κατάληψη, μεταξύ αυτών και τον πρόεδρο του συλλόγου, και τους πήγαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία φορώντας τους χειροπέδες λες και ήταν κλέφτες και απατεώνες.

Την ώρα που γινόταν οι προσαγωγές και υπήρχε διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια βρήκαν οι άνανδροι να ξαναχτυπήσουν γυναικόπαιδα και να κάνουν νέες συλλήψεις!!!

Πόλεμο κοινωνικό ενάντια στους κατοίκους άνοιξε κανονικά η κυβέρνηση της Ν.Δ

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Μήπως ζήτησαν τα προνόμια που μοιράζει οι κυβέρνηση στους βιομήχανους, στους αεριτζήδες και στους παρατρεχάμενούς της;

Μήπως ζήτησαν μερίδιο από τα κέρδη της ΔΕΗ; Μήπως μερίδιο από τα εκατομμύρια ευρώ που χαρίζει η ΔΕΗ στους διάφορους «συμπαραγωγούς;» Μυτιληναίο, Λάτση κλπ.

Τίποτα από όλα αυτά! Απλά ζήτησαν δουλειά να μείνουν στον τόπο τους και ένα καλύτερο περιβάλλον να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς αναπνευστικές συσκευές και χωρίς τον κίνδυνο να πάθουν κάποια σοβαρή αρρώστια.

Η κυβέρνηση και η ΔΕΗ δεν αξιώθηκαν ούτε καν να κουβεντιάσουν μαζί τους. Κατάλαβαν ότι το δούλεμα και η κοροϊδία έχουν και όρια και οι κυβερνητικοί παράγοντες αυτό το παράκαναν. Ο πρόεδρος της βουλής κ. Σιούφας πέρσι τους έταζε ότι θα κάνει διαγωνισμό για 150 θέσεις μόνο για τα χωριά αυτά μέχρι το Πάσχα (του 2007) και πέρασε και το Πάσχα του 2008 !!! Όσο για τα μέτρα που έταξαν για το περιβάλλον, μας έφεραν άλλον έναν διευθυντή τον κ. Λάππα !!! Θαυμάστε τους γιατί αύριο θα διεκδικούν τους ψήφους μας.

Το συνδικάτο μας καταδικάζει την κυβέρνηση και τα στελέχη της ΔΕΗ για τον άνανδρο ξυλοδαρμό των κατοίκων του Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου και καλεί σε αγωνιστική συμπαράσταση όλους τους φορείς και τους εργαζόμενους του νομού

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers