Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΗΜΙΚΑ


Απώθηση των μαθητών σε ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα 13-12-2008
Τα "ηρωικά ΜΑΤ" όπως έλεγε κι ο Χουντοπολύδωρας εχθές το βράδυ απώθησαν τους μαθητές που έκαναν ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ψεκάζοντάς τους με χημικά στα πρόσωπα. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε από έναν μαθητή που έπαιρνε μέρος στη διαμαρτυρία. Είναι χαρακτηριστικό των μεθόδων της καταστολής που χρησιμοποιεί η αστυνομία και όσον αφορά την καραμέλα ότι όλα τα κάνουν οι κουκουλοφόροι το βίντεο μιλάει από μόνο του.
Στην παρούσα περίπτωση οι κουκουλοφόροι φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες και ανήκουν στην αστυνομία, στη δε νοοτροπία είναι απλό: φασίστες... Αν νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν τις διαματρυρίες μας, είναι μακριά νυχτωμένοι! Όλοι στο δρόμο!Αυτή είναι η μαρτυρία του νεαρού που τράβηξε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στο youtube:

Κάθε βράδυ στο Σύνταγμα, από την δευτέρα 8/12/08, μαζευόμαστε και κάνουμε μια ειρηνική διαδήλωση. Στις 13/12/2008 έγινε μία ειρηνική διαδήλωση.
Φωνάζαμε συνθήματα, τραγουδούσαμε, μέχρι που, γύρω στις 12 το βράδυ, μας περικύκλωσαν τα ΜΑΤ. Τους είδαμε ότι είχαν προετοιμαστεί, φορόντας μάσκες και μετά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, προσπαθούσαν να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση με χημικά (παρεπιπτώντος, επειδή έφαγα το χημικό στην μούρη, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως πονάει) και ξύλο με τα γκλοπ. Δύο κοπέλες και ένα παλληκάρι πήγαν στο νοσοκομείο, η μία κοπέλα και το παιδί λόγω άσθματος, και η άλλη λιποθύμησε από το χημικό και την έδειραν. Ένα παιδί το βάρεσαν στο κεφάλι, και ένα άλλο το χτύπησαν στα πόδια.

Την προηγούμενη νύχτα, γύρω στις 2:00, που τελείωσε η προηγούμενη διαδήλωση ήσυχως, είχαμε μείνει μιά ομάδα 10 παιδιών μπροστά από την Βουλή και ετοιμαζόμασταν να αποχωρήσουμε. Εκείνη την στιγμή, προς εκπλήξεως μας, βλέπουμε τον Παυλόπουλο, μαζί με την φρουρά του, να έρχεται προς το μέρος μας και να μας λέει ότι έτσι πρέπει να γίνονται οι διαμαρτυρίες, ειρηνικά και ότι τον συγκινήσαμε.
Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers