Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Λάσπη και Βρωμιά!!


Είναι δύσκολο να κρατήσει κανείς τους τύπους και τα προσχήματα σε αυτήν την απαράδεκτη πρόκληση,την ύβρη και την ανοησία.Η εικόνα επάνω είναι τμήμα ενός e-mail που λάβαμε,σχετικά με μία πρόσφατη ανάρτηση του antistasi.gr.
Δέν θα επεκταθούμε παραπάνω προς το παρόν και εάν δέν ανακαλέσει δημόσια τη χυδαία και βρωμερή αναφορά του στο σύντροφο Ν.Τεμπονέρα.
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον διασύρουμε και να τον παραδόσουμε στη δημόσια διαπόμπευση και τον πολιτικό εξευτελισμό που του ταιριάζει.
Θέλουμε τέλος να πιστεύουμε ότι αυτή δέν είναι και η άποψη του κόμματός του,παρά το γεγονός ότι ερμηνεύει όχι μόνο τη στάση του την περίοδο των καταλήψεων του '90-'91 και των γεγονότων που ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία του μέλους του Ε.Α.Μ, Ν.Τεμπονέρα,αλλά και την μετέπειτα άρνησή του να αποδόσει την  αξία της θυσίας του και την αντίστοιχη θέση που του ταιριάζει στην ιστορία των μαρτύρων του κινήματος.
Εμείς δέν θα υπερασπιζόμαστε μονάχα τη μνήμη, του πλάϊ σε εκείνες του Πέτρουλα,του Λαμπράκη,του Κουμή και της Κανελλοπούλου,αλλά και θα τιμάμε τη θυσία του, σε κάθε διαδήλωση που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα της νέας γενιάς,θα διεκδικεί καλύτερη μόρφωση για τους φοιτητές και τους μαθητές,θα παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον σε μία άλλη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers